O-STA

Kyocera proglašena za najbolj zanesljivo blagovno znamko za barvne večopravilne naprave

Kyocera_Most_Reliable_Brand

Istočasno je BLI nagradil napravo TASKalfa 9002i z nazivom zmagovalca izbora poletja - 'Summer Pick Awards'

Ljubljana, 9. avgust 2018 - KYOCERA Document Solutions je znova prejela priznanje stanovske tiskarske organizacije, saj jo je laboratorij Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI) izbral kot najbolj zanesljivo blagovno znamko na področju barvnih večopravilnih naprav.

Leto 2018 pomeni leto inavguracije, naziv pa velja za obdobje treh let. Vsebinsko pa pomeni priznanje odličnosti v dizajnu, tehnološki naprednosti in v proizvodnji večopravilnih tiskalniških naprav. Zmagovalca je laboratorij BLI izbral po rigorozni testni proceduri v kateri so analizirali ključne dejavnike, kot so na primer zastoji naprav.

V primeru Kyocere, enem od vodilnih ponudnikov dokumentnih rešitev, so se izdelki odlično izkazali, saj so dosegli 10 od 10ih točk za kakovost barv, hitrost tiskanja in nizke stroške izpisov. Rezultati poudarjajo zanesljivost v celi vrsti vidikov, ki skupaj zagotavljajo, da je celotna paleta izdelkov blagovne znamke zmožna prestati zahtevno testiranje in v celotnem obdobju še vedno zagotavljati visoko kakovostne izpise.

"Vse barvne večopravilne naprave KYOCERA so pokazale odlično zanesljivost, pri čemer je vsaka dosegla 10 od 10 točk," je povedal George Mikolay, direktor Keypoint Intelligence - Buyers Lab. "Z nizko stopnjo zastojev in brez potrebnih servisnih posegov, so se barvne večopravilne naprave KYOCERA izkazale kot naročene za neprekinjeno delo."

Marcel Ebbenhorst, direktor marketinga za strojno opremo v podjetju KYOCERA Document Solutions Europe, je izjavil:" Nagrada potrjuje našo vlogo pravih voditeljev v segmentu barvnih večopravilnih naprav. Pomeni priznanje našemu trdemu delu in predanosti ponuditi najboljše izdelke na trgu tako partnerjem kot tudi našim strankam."

TASKalfa 9002i je bila izbrana za najboljšo večopravilno napravo s hitrostjo tiskanja 90 strani/min.

V okviru testiranj za priznanje 'Summer Pick Awards', je Keypoint Intelligence - Buyers Lab posebej nagradila večopravilno napravo KYOCERA TASKalfa 9002i z nazivom Outstanding v kategoriji večopravilnih naprav s hitrostjo tiskanja do 90 strani/minuto.

Novi model, ki je bil predstavljen maja 2018, dopolnjuje paleto večopravilnih tiskalniških naprav KYOCERA z izjemnimi zmogljivostmi enobarvnega tiskanja v formatu A3 MFP. TASKalfa 9002i je najbolj priljubljena v izobraževanju, javnem sektorju, oddelkih za reprografijo, v velikih podjetjih in na drugih področjih, kjer so ključnega pomena zanesljivost, hitrost in nizki stroški.

"KYOCERA TASKalfa 9002i je odlična naprava, katero bodo v srednjih in večjih podjetjih gotovo kakovostno izkoristili," je dodal Mikolay. "Ponaša se z izjemno vrednostjo, ki se kaže v izjemni zanesljivosti, visoki kakovosti izpisov, v povezavi z robustnimi funkcijami in preprosto integracijo z različnimi rešitvami, ki povečujejo produktivnost, nizkih stroških ter podpovprečni nabavni ceni in nenazadnje rešitvah, ki jih omogoča programska platforma HyPAS."

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence na področju upravljanja z dokumenti predstavlja prostor kjer dobite vse na enem mestu. Z našimi edinstvenimi orodji in neprimerljivim poznavanjem področja, luščimo spoznanja v hrupu najrazličnejših podatkov. Svojim strankam zagotavljamo nepristranska mnenja in odzivna orodja v najbolj pomembnih trenutkih, ko potrebujejo nepristranski opis svojih izdelkov za uspešno doseganje prodaje.

Buyers Lab je že več kot 50 let globalni neodvisni vir zanesljivih podatkov na področju tiskalniških naprav ter ponudnik rezultatov testiranj in prodajnih orodij na vse bolj tekmovalnem tržišču. Kar je v svojem začetku predstavljalo potrošniško publikacijo o pisarniški opremi, je sčasoma preraslo v celovit vir podatkov v stroki. V krajini, ki se venomer spremenja, se z njo spreminjamo tudi mi.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane naša laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab's Recommended ali Highly Recommended in naš certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si