O-STA

Nove uspešnice v videoteki DKino Telekoma Slovenije

Ljubljana, 17. avgust - Telekom Slovenije je v poletnih mesecih videoteko DKino obogatil s številnimi aktualnimi filmi in risankami, ki so še pred kratkim polnili dvorane kinematografov. Tako so naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo nove vsebine na zahtevo, ki si jih lahko izposodijo za 48 ur. Vsi filmi oziroma risanke so podnaslovljeni ali sinhronizirani, za lažji izbor pa imajo uporabniki tudi možnost 10-minutnega brezplačnega predogleda izbranega filma.

Videoteka DKino uporabnikom prinaša več kot 1.600 filmskih uspešnic za ogled v udobju domačega okolja. Izposoja je hitra in enostavna, kar z uporabo televizijskega daljinskega upravljalnika, izbrani film ali risanko pa si lahko ogledajo kadarkoli, v naslednjih 48 urah. Tako si lahko v videoteki DKino vsa družina za pol cene ene kino vstopnice ogleda najnovejši film ali risanko, tudi v HD-kakovosti.

V videoteki DKino so sproti predstavljene najnovejše filmske uspešnice. Tako je trenutno na ogled akcijska komedija Gringo, kmalu pa prihajajo še triler Želja po maščevanju (od 22. avgusta), komedija Taxi 5 (od 22. avgusta), komedija Ne z mojo hčerko (od 3. septembra) in akcijska komedija Deadpool 2 (od 17. septembra).

V letošnjem letu so sicer v videoteki DKino najbolj gledani naslednji filmi:

1. sinhronizirana risanka Peter Zajec (Peter Rabbit)

2. znanstveno-fantastična akcija Rampage: veliko razdejanje (Rampage: Big Meets)

3. grozljivka Tiho mesto (A Quiet Place)

4. znanstvena fantastika Igralec št. 1 (Ready Player One)

5. akcija Tujec (The Foreigner)

6. pustolovščina Tomb Raider (Tomb Raider)

7. triler Rdeči Vrabec (Red Sparrow)

Naročniki televizije Telekoma Slovenije videoteko DKino najdejo na programskem mestu 5 in 200.