O-STA

Vabilo: druženje z otroki na izletu Peljimo otroke na morje

O poletnih počitnicah na morju lahko marsikateri otrok zaradi družinske stiske le sanja. Ob pripovedovanjih prijateljev o njihovih morskih dogodivščinah jim je hudo, tudi sami si želijo izleta na morje. Zato Zveza prijateljev mladine Slovenije in LPP tudi letos organizirata izlet Peljimo otroke na morje.

100 mladih nadobudnežev čaka izlet na Obalo, kjer jih bodo 28. avgusta pozdravili v Hotelih LifeClass Portorož. Na plaži Meduza Exclusive 4* jim bodo pričarali super poletna doživetja. Medtem ko jih bo zabaval morski junak Mini-ION, bodo čofotali v vodi, počivali na ležalnikih in se sladkali z okusnim sladoledom iz kavarne Café Central. Za piko na i jih čaka še vožnja z ladjico, ki jih po popeljala do ZPM letovišča v Pacugu.

Vljudno vabljeni, da se otrokom pri poletnih doživetjih pridružite tudi vi. Ter tako občutite in doživite srečo skupaj z njimi. Prva skupina 50-ih otrok bo z nami ob 9.30, druga pa ob 15. uri. V primeru slabega vremena jih čakajo doživetja v notranjih bazenih Term Portorož.

Prosimo, da do petka, 24. avgusta 2018, svojo udeležbo potrdite na e-naslov anja.kovacic@lifeclass.net.