O-STA

RackStation RS1219+ ponuja nadgradljiv sistem hrambe podatkov

Synology RS1219+_5let_garancije

Ljubljana, 22. avgust 2018 - Korporacija Synology Inc. je predstavila RackStation RS1219+, novi strežnik NAS višine 2U in z 8 režami za diske, ki je namenjen vgradnji v komunikacijske omare. Ponaša se s skalabilnim sistemom hrambenega prostora in podporo za diske M.2 SSD, ki omogočajo povečanje zmogljivosti naprave. Po zaslugi kompaktne zasnove ohišja, je mogoče RS1219+ namestiti v 2-točkovne omare ali na stenske nosilce. Zato je naprava idealna izbira za rastoča manjša in srednje velika podjetja, ki jim tako pri svojem razvoju ne bo treba investirati v izgradnjo dragih podatkovnih centrov.

Skupni stroški lastništva (TCO) so ključni dejavnik, ki ga je potrebno upoštevati v začetku poslovanja. Pri nakupu rešitve za hrambo podatkov je potrebno pregledati ne le celovitost ponudbe, temveč tudi ekonomičnost. Ohišje RS1219+ ima globino 12 palcev (30,48 cm) in ga je mogoče namestiti v manjša stojala, kar pomeni, da ne zaseda veliko prostora, obenem pa ne zahteva večje investicije v strežniške omare.

"Pri rastočih podjetjih, ki imajo omejen pisarniški prostor, opažamo povečano povpraševanje po izgradnji mini podatkovnih centrov," je izjavila Katarina Shao, produktna vodja pri Synology Inc. ""Hrambeni prostor v RS1219+ je z uporabo razširitvene enote RX418 mogoče razširiti na skupno kapaciteto 144 TB. Tako imajo rastoča podjetja na razpolago dovolj prostora za hrambo podatkov, ki ga lahko sproti in po potrebi nadgrajujejo. Z uporabo dveh M.2 SSD razširitvenih kartic, ki ju lahko priključimo v režo PCI, nanju pa priključimo diske M.2 SATA SSD, ki služijo kot predpomnilnik, je mogoče zmogljivosti naprave še izboljšati in obenem zmanjšati latentnost. Tako diski, namenjeni predpomnilniku, ne zasedajo rež v sprednjem delu strežnika, ki je tako v celoti namenjen namestitvi diskov za hrambo podatkov."

RS1219+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že sedmo leto zapored.

Dodatna servisna storitev Synology Extended Warranty, ki je na voljo ob nakupu RS1219+, zagotavlja do 5 let jamstva na strojno opremo.

Za več informacij o RS1219+, obiščite: https://www.synology.com/products/RS1219+

Za več informacij o razširjenem jamstvu, obiščite: https://www.synology.com/products/Extended_Warranty

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si