O-STA

Telekom Slovenije je pripravil paket za vse, ki mobilne storitve potrebujejo le v Sloveniji, mladim pa podarja 120 evrov dobroimetja na Moneti

Ljubljana, 23. avgusta - Za vse, ki mobilne storitve potrebujejo le v Sloveniji, je Telekom Slovenije pripravil nov akcijski paket - Doma. Paket v mesečni naročnini vključuje neomejene klice in sporočila v vsa slovenska omrežja ter 40 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije LTE/4G+. Za gostovanje v državah območja z EU-tarifo ima paket alternativno tarifo, kar pomeni, da so dohodni klici med gostovanjem v navedenih državah brezplačni, medtem ko se klici, sporočila SMS in mobilni prenos podatkov v primeru, če jih naročnik uporablja, obračunavajo ločeno. V akcijskem obdobju do 31. oktobra 2018 je paket Doma prvo leto naročnikom, ki paket na enem računu povežejo s fiksnimi storitvami Telekoma Slovenije (ugodnost Poveži in prihrani), na voljo za 9,99 evra mesečno, brez navedene ugodnosti pa 15,99 evra mesečno. Ob tem so v Telekomu Slovenije poskrbeli tudi, da imajo naročniki v primeru, če naknadno ugotovijo, da mobilne storitve potrebujejo tudi v državah z EU-tarifo, kadarkoli možnost brezplačnega prehoda v paket Dostopni A.

Redna mesečna naročnina paketa Doma je 22,99 evra oz. 16,99 evra mesečno, če naročniki mobilne in fiksne storitve povežejo na enem računu. Kakor navedeno, so dohodni klici med gostovanjem v državah območja z EU-tarifo brezplačni, medtem ko se ostale mobilne storitve v in izven držav območja EU-tarife obračunavajo skladno s cenikom paketa. Uporabnikom so na voljo dodatni zakupi za gostovanje, kot je npr. HR-internet. Paket Doma lahko sklenejo zasebni ali poslovni uporabniki.

Ob tem so v Telekomu Slovenije akcijsko mesečno naročnino v višini 15,99 evra za prvih 12 mesecev pripravili tudi za nove naročnike mobilnih paketov Dostopni A, Dostopni B in Dostopni C, ki bodo naročniško razmerje (brez plačila priključne takse) sklenili do konca letošnjega oktobra. Ob povezavi z ugodnostjo Poveži in prihrani pa je mesečna naročnina še nižja, in sicer znaša za paketa Dostopni A in Dostopni B prvo leto 13,99 evra, za paket Dostopni C pa 9,99 evra. Pogoj za pridobitev akcijske mesečne naročnine za paket Dostopni C je vezava z napravo za 24 mesecev, medtem ko na paketih Dostopni A in Dostopni B vezava ni pogoj. Ugodnost Penzion v vseh navedenih paketih, vključno s paketom Doma, prinaša še dodaten evro popusta.

Novi naročniki paketa Neodvisni B, ki je na voljo mladim do 31. leta, ob vezavi z napravo za 24 mesecev do konca letošnjega oktobra prejmejo skupno 120 evrov dobroimetja za nakupe z Moneto, in sicer tako, da v prvem letu prejmejo po 10 evrov dobroimetja na obračunsko obdobje.