O-STA

Toni Vodišek bo zastavonoša na mladinskih olimpijskih igrah 2018 v Buenos Airesu

Kiteboarder Toni Vodišek je tisti športnik, ki bo 6. oktobra reprezentanco Slovenije popeljal na slavnostno otvoritev mladinskih olimpijskih iger v Buenos Aires-u.
Natanko 18 dni pred začetkom letošnjega največjega športnega dogodka za mlade vrhunske športnike, je vodstvo reprezentance Slovenije za mladinske olimpijske igre Buenos Aires, izbralo zastavonošo Slovenije, ki bo 6.oktobra na slavnostni otvoritvi ponosno vihtel slovensko zastavo.

Ponosni zastavonoša #TeamSlovenia je mladi Toni Vodišek, aktualni evropski in svetovni prvak v športni panogi jadranje, disciplina kiteboard. Toni je dijak 4. letnika srednje ekonomske šole, kjer pridno opravlja svoje šolske obveznosti, kljub velikim športnim naporom in dolgim odsotnostim zaradi priprav in tekmovanj. Je družaben, navihan, prijazen in hudomušen mladi športnik, ki veliko da na čistočo morja in ozaveščanje mladih o skrbi za naš planet. Kot vsi mladi prebivalci, je tudi Toni zelo dejaven na družabnih omrežjih, njegove dogodivščine ter druženja z ostalimi člani reprezentance Slovenije, lahko spremljate na njegovem Instagram in Facebook profilu, ima pa tudi svojo uradno spletno stran.