O-STA

Goriška, 1, 2, 3, GREMO!

Na maratonu življenja imamo ob sebi zanesljivega sopotnika - svoje telo, ki nam po svojih najboljših močeh pomaga preskakovati ovire, premagovati izzive ter skupaj z nami teče po poti do boljšega počutja, ki pa ne pride samo od sebe. Je rezultat teka na dolge proge, vztrajnosti in prepričanja, da nas majhni koraki lahko pripeljejo do velikih ciljev.

Tega se zavedajo tudi pri HOFERju, zato z vseslovensko družbeno odgovorno akcijo 1, 2, 3, GREMO! Slovenke in Slovence spodbujajo k skrbi za zdravje in dobro počutje. Program vadbe, ki sta ga zasnovala ambasadorja projekta, motivator in voditelj Marko Potrč ter športni strokovnjak Jan Kovačič, bo predstavljen v osmih slovenskih krajih - led smo prebili v Beli krajini, nadaljevali na Obali, Gorenjskem, Koroškem, v Ljubljani in Prekmurju, sedaj prihajamo na Goriško.

Kje se dobimo?

Prijetno in športno druženje nas čaka v nedeljo, 7. oktobra, z začetkom ob 16. uri pred HOFERjem v Novi Gorici (Cesta 25. junija 1L).

Prosimo, da svojo udeležbo na dogodku potrdite* do četrtka, 4. oktobra 2018, na e-naslov mediji@123gremo.si.

Vabimo vas, da vseslovensko akcijo podprete z najavo dogodka ter na ta način pripomorete k čim bolj aktivnemu in zdravemu življenju na Goriškem. Informacije o projektu najdete v nadaljevanju.

Zdaj pa akcija: 1, 2, 3, GREMO!

* Potrditev je potrebna le za predstavnike medijev, da lahko uredimo vse potrebno za nemoten potek vašega dela na dogodku.

Goriška 1, 2, 3 - pridružite se nam tudi vi

Dobro počutje je rezultat teka na dolge proge, vztrajnosti in prepričanja, da nas majhni koraki lahko pripeljejo do velikih ciljev. Zato so pri HOFERju združili moči z motivatorjem in voditeljem Markom Potrčem ter športnim strokovnjakom Janom Kovačičem. Z vseslovensko družbeno odgovorno akcijo 1, 2, 3, GREMO! sta ambasadorja Slovenijo povezala v gibanju. Led sta prebila v Beli krajini, nadaljevala na Obali, Gorenjskem, Koroškem, v Ljubljani in Prekmurju, sedaj je na vrsti Goriška.

Do boljšega počutja v dobri družbi

V Novi Gorici se bomo v nedeljo, 7. oktobra, ob 16. uri zbrali pred HOFERjem na Cesti 25. junija 1L. Enourna vadba bo namenjena tako začetnikom kot tistim, ki ste že aktivni. Ogrevanju bo sledil tek, po ohlajanju in raztezanju pa nas čaka še prijetno druženje ob zdravem prigrizku in prijetni osvežitvi. Na tokratnem dogodku se bomo posvetili dinamičnemu treningu teka in vajam za moč. Za obisk vadbe potrebujete le športna oblačila, obutev in dobro voljo, za vse drugo poskrbijo pri HOFERju. Predhodna prijava na vadbo ni potrebna.

Iz Črnomlja prek Kopra, Jesenic, Šentjanža pri Dravogradu, Ljubljane in Murske Sobote vse do Nove Gorice

Marko in Jan sta za podpornike akcije pripravila osem tovrstnih dogodkov. Konec julija sta obiskala Belo krajino, nato sta podpornike akcije spodbujala v Kopru. Zadnjo avgustovsko nedeljo sta z vadbo in dobro voljo navduševala na Jesenicah, na prvo septembrsko nedeljo pa skupaj s Korošci dokazala, da je športno preživljanje poznega nedeljskega popoldneva odličen način za sproščen zaključek vikenda in uspešen prehod v prihajajoči teden. Tretjo nedeljo v septembru sta se s približno 80 tekači družila v prestolnici, preteklo nedeljo pa s krožnim treningom razmigala udeležence v Prekmurju. Tekaška karavana sedaj prihaja na Goriško.

Nikoli ni prepozno

Družbeno odgovorna akcija poteka od 28. junija ter vse do 28. oktobra. S pomočjo strokovno oblikovanega 17-tedenskega programa vadbe in nasvetov lahko poskrbite za boljše počutje in se pridružite že več kot 3.500 podpornikom, ki so podpisali zavezo k aktivnemu življenju. Z vadbo po programu se lahko vsi sodelujoči prav tako udeležijo ene od razdalj na oktobrskem maratonu v prestolnici. Za vsak kilometer, ki ga bodo podporniki akcije pretekli v majici 1, 2, 3, GREMO!, bodo pri HOFERju namenili 10 centov otrokom v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji. Pri HOFERju vabijo, da vsi navdušeni tekači, ki bodo tekli na največji tekaški prireditvi v Ljubljani, dokazilo o prijavi na maraton oddajo do vključno 9. oktobra na spletni strani www.123gremo.si pod zavihkom SKUPAJ NA MARATON. Na ta način si zagotovijo brezplačno majico z dobrodelnim namenom.

Več informacij o akciji 1, 2, 3, GREMO! in lokalnih dogodkih najdete na spletni strani www.123gremo.si, Facebooku in Instagramu. Prav tako vas vabimo, da na spletni strani ustvarite svoj profil in z označevanjem opravljenih nalog spremljate svoj napredek.

Lep pozdrav,

ekipa 1, 2, 3, GREMO!

S potrditvijo prisotnosti na dogodku se strinjate tudi s fotografiranjem dogodka in uporabo vaših fotografij v promocijske namene.

Če ne želite več prejemati naših sporočil, nam prosimo to sporočite.​