O-STA

Harry Potter: Misterij Bradavičarke za noč čarovnic o črni magiji

Jam Cityjev Harry Potter: Misterij Bradavičarke (Grafika: Business Wire)

(BUSINESS WIRE) - Jam City: Sporočilo za javnost vključuje večpredstavne vsebine. Celotno sporočilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20181008005003/en/

Kdo:

Jam City, studio za mobilne igre s sedežem v Los Angelesu, v sodelovanju z družbo Warner Bros. Portkey Games podjetja Interactive Entertainmentove, znamka, ki ustvarja nove mobilne in video igrice Čarobnega sveta, ki pričarajo dogodivščine, v katerih se igralec znajde v središču pustolovščine po literarni predlogi avtorice J.K. Rowling.

Kaj:

V priljubljeni mobilni igrici Harry Potter: Misterij Bradavičarke igralci spoznajo temnejšo plat Čarobnega sveta in številne nevarnosti, ki jim pretijo v času izobraževanja na Bradavičarki. Medtem ko hodijo v šolo, se igralci posvetijo preiskavi, ki poteka ob izginotju njihovega brata, kar jih privede do misterijev Zakletih trezorjev. Od soočenja z zahrbtnimi Bavkarji v tretjem letniku do raziskovanja nevarnosti Prepovedanega gozda v četrtem letniku - črna magija je vedno tukaj kljub varnosti, ki jo učenci občutijo med poukom in praznovanjih na častivredni šoli.

Oktober se v igrici Harry Potter: Misterij Bradavičarke začne v duhu praznovanja, saj se učenci, učitelji in duhovi pripravljajo na noč čarovnic. Velika dvorana je tako okrašena z bučami in strašljivimi okraski, duhovi Bradavičarke - Skoraj Brezglavi Nick, Debeli Redovnik, Krvavi baron, Siva dama - so se zbrali za ta težko pričakovani letni dogodek. Vendar priprave zasenči dejstvo, da se sredi meseca začne še dodaten sezonski izziv, ki zgodbi doda zlovešč, časovno omejen preobrat. Igralci bodo morali uporabiti ves svoj arzenal obrambnih urokov, od odvrnitvenega do osupljivega ohromitvenega uroka, ko temne sile ob polni luni prispejo na Bradavičarko.

Ko se začne sezonski izziv, lahko igralci tudi preizkusijo svoje obrambne veščine na posebnem dogodku v okviru Dvobojevalskega krožka. S pomočjo uroka Melofors bodo lahko igralci glavo svojega nasprotnika začasno spremenili v bučo ter tako pričarali jesensko vzdušje temu ponavljajočemu se delu igre.

Za več podrobnosti o igrici Harry Potter: Misterij Bradavičarke oz. če se želite povezati z drugimi oboževalci, obiščite www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery, za več informacij obiščite www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Kdaj:

8. oktobra 2018

Citat:

"Oktobra raziskujemo temnejšo plat Bradavičarke," je dejal Josh Yguado, predsednik in direktor operative v podjetju Jam City. "Igralci bodo lahko izkusili polno mero oktobrskih praznovanj, od zabavnih do strašljivih, od praznovanja noči čarovnic v Veliki dvorani do naših rednih dogodkov v igrici in dodatnih podvigov."

Ozadje:

Harry Potter: Misterij Bradavičarke je prva mobilna igra, v kateri lahko igralci ustvarijo lasten lik in izkusijo življenje učenca na Bradavičarki. V pripovedni pustolovščini z elementi igre igranja vlog si bodo igralci ustvarili osebnega avatarja učenca, hodili na predavanja, pridobivali veščine čaranja in sklepali prijateljstva oz. rivalstva z drugimi študenti. V igri igralci sprejemajo ključne odločitve, ki vplivajo na zgodbo njihovega lika na Bradavičarki. Igra ima nov sistem poteka zgodbe, pri katerem odločitve igralca in njegova dejanja vplivajo na njegove cilje v igri, kar oboževalcem Harryja Potterja omogoča, da si ustvarijo svojo lastno čarovniško zapuščino.

Urednikova opomba:

Če si želite naložiti podporna sredstva za igrico Harry Potter: Misterij Bradavičarke, prosimo, obiščite: https://app.box.com/v/HPHM-HalloweenDarkArts


Izvirno sporočilo za javnost je dostopno na: https://www.businesswire.com/news/home/20181008005003/en/

Kontakti:

Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
ali
Dana Whitney, 415-359-7006
dwhitney@jamcity.com
ali
ONE PR Studio (for Jam City in the US)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com

Vir: Jam City

Večpredstavne vsebine

Foto

Jam Cityjev Harry Potter: Misterij Bradavičarke (Grafika: Business Wire)