O-STA

Podpiramo mlade slovenske podjetnike

Po uspešni drugi sezoni projekta Štartaj Slovenija, v kateri smo, skupaj s partnerji, do poslovnih uspehov pomagali osmim podjetniškim ekipam, tudi letos podpiramo mlade slovenske podjetnike.

V letošnji sezoni projekta Štartaj Slovenija, ki se je z otvoritvijo police in s prvimi oddajami že dobro začel ter bo trajal do konca decembra, se s svojimi izdelki znova predstavlja osem podjetniških ekip.

Zavedamo se, da so v podjetniškem svetu najtežji prav prvi koraki, zato smo pozorno prisluhnili mladim podjetnikom, njihovim življenjskim zgodbam in zgodbam njihovih izdelkov ter jim pomagali pri iskanju rešitev za bančno-finančne izzive poslovanja.

Na pot izzivov se podajamo skupaj in ustvarjamo veliko zanimive vsebine, ki jo lahko najdete na naši spletni strani. S podjetniškimi nasveti v seriji Štartaj Slovenija Roadshow, ki poteka v naših podjetniških centrih in poslovalnicah ter v nekdanjem poslovnem prostoru banke, ki smo ga oddali v brezplačen najem Štajerskemu tehnološkemu parku, ter hkrati v živo na Facebooku, skupaj z mladimi podjetniki in strokovnjaki z različnih področij, razkrivamo podjetniške izzive in njihove rešitve.

Poslovne izzive z veseljem in strokovnim zanosom rešujemo tudi v Centru inovativnega podjetništva, ki je prvi primer dobre bančne prakse oblikovanja podpornega podjetniškega okolja v sodelovanju s partnerskimi organizacijami v Sloveniji. Podjetnikom na enem mestu nudimo celoten bančni servis in bančno-finančna svetovanja ter - v povezavi s partnerji - druga strokovna svetovanja in podporne storitve. Tako lahko na primer podjetniki na VEM točki OZS, ki jo najdejo v NLB Centru inovativnega podjetništva, ustanovijo d. o. o. ali s. p.

Mlade podjetnike sicer z veseljem pozdravljamo prav v vsaki naši poslovni enoti in stopamo naproti njihovi podjetniški energiji.

Sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse. Zato mladim podjetnikom z veseljem stojimo ob strani v vsem, kar sledi.