O-STA

Savna & Šoping

Predbožični čas je najboljši čas, da naredimo nekaj zase. Nakupovanje v sproščenem vzdušju je del praznikov. Vonj po kuhančku in cimetovih piškotih nas opomni, da upočasnimo svoj delovni ritem.

Wellness ob morju

Predstavljajte si, da se namesto zbujanja v megleno jutro prebudite ob pogledu na morje. Odprete balkonska vrata in poboža vas svež morski zrak, pomešan z vonjem po borovcih. Jutranje razgibavanje opravite kar na balkonu, sledi tek ob morju in zdrav zajtrk. Željo po toplem pogasi plavanje v več kot 42.000 let starem pramorju, ki lajša več kot 11 zdravstvenih nevšečnosti, saj pomaga pri kožnih nepravilnostih, težavah lokomotornega in respiratornega aparata ter ginekoloških in nevroloških obolenjih. Če vam po nekajurnem plavanju upade raven sladkorja v krvi, vas bo sveže iztisnjen naravni sok iz FitBara zagotovo okrepčal.

Zdrava vročina

Plavanje pa ni edina jesensko-zimska aktivnost, ki krepi naše zdravje in prispeva k dobremu počutju. Tudi savnanje pozitivno vpliva na imunski sistem in uspešno preprečuje prehlad. Zaprite oči in vstopite v Sauna park, kjer vas čaka 7 različnih savn na več kot 1.000 m2 površine. Poleg klasične finske in turške savne bodo za izločanje strupov iz telesa in lažje dihanje poskrbele zeliščna, thalasso in solna savna. Počitku med posameznimi tretmaji pa so namenjene Kneipp kopeli, masažni vrelci, slapovi, barvna terapija in ledena jama. Po svež zrak se, zaviti v topel kopalni plašč, odpravite na teraso s pogledom na morje in sprostitev bo zagotovljena.

Masaža za vitalnost

Kako doseči vitalnost telesa v zimskem času? Redna fizična aktivnost na svežem zraku in občasna masaža bosta spodbudili krvno cirkulacijo. Privoščite si katerega izmed thalasso tretmajev z več kot 800-letno tradicijo ter preprečite morebitne težave s srčno-žilnim sistemom ali se odpravite na ajurvedski tretma k certificiranim indijskim terapevtom v Shakti-Ayurveda center. Počutili se boste kot prerojeni! Če imate občutek, da se je stres akumuliral v obliki vozlov vzdolž telesa, vam bo energična tajska masaža Wai Thai odpravila blokade. Vsak dan je priložnost, da naredimo nekaj dobrega zase!

Praznični nakupi mimogrede

Nič ni lepšega, kot da pravočasno poskrbimo za praznične nakupe. Zakaj ne bi za darila najbližjim poskrbeli kar mimogrede, na dopustu? Terme Portorož se nahajajo v bližini Kopra in Trsta, ki ponujata številne možnosti za nakupe in kulinarično razvajanje ob pristnem prazničnem vzdušju. V primeru, da vas zgrabi nakupovalna mrzlica, vas do nakupovalne vasice Palmanova loči le 45-minut vožnje, modne sladokusce pa bo potešil obisk italijanskega Vidma. Vas vožnja ne mika najbolj? Nič hudega - pestra izbira lokalnega olivnega olja, vin, začimb in drugih delikates vabi k nakupu v Istrian Market hotelov LifeClass Portorož.