O-STA

Vabljeni na OTVORITVENI DOGODEK v ABC HUB* v TOREK, 13. NOVEMBRA, ob 16.30

Programiranje je abeceda digitalne dobe in hkrati ena glavnih kompetenc, ki mladim odpira vrata v digitalno prihodnost. Z mislijo na to je zaživel novi projekt - DIGITAL SCHOOL BTC City.

O projektu in njegovih prednostih za otroke, uporabi inovativnih in naprednih tehnologij za preobrazbo podjetij, prenosu digitalnih veščin v gospodarstvo in uporabi digitalnih znanj v prihodnosti, bodo spregovorili: Matija Torlak, Digital School, ustanovitelj Miha Mermal, BTC d.d., izvršni direktor za marketing in trajnostni razvoj Klod Kolaro, Comtrade SI International, Executive Director

S seboj pripeljite svoje najmlajše, za katere bomo hkrati organizirali tečaj "HOUR OF CODE". Enourna delavnica je uvod v svet programiranja, v sklopu katere bodo preizkusili lastno radovednost.

Računalniški tečaji otroke in mladostnike od 7 do 15 let uvajajo v osnove programiranja, reševanja problemov, nadalje pa tudi v snovanje mobilnih aplikacij. Poseben poudarek je na razvijanju logičnega mišljenja in na najnaprednejših pedagoških pristopih. Otroci se spoznajoz digitalno kulturo in pomembnostjo digitalnega odtisa ter se naučijo varne uporabe spleta.

Vabljeni na OTVORITVENI DOGODEK v ABC HUB* v TOREK, 13. NOVEMBRA, ob 16.30. *BTC City Ljubljana, Letališka 3, Hala D - spodnja etaža Emporium

Več na spletni strani in Facebook profilu Digital School.

Prosimo, da potrdite svojo udeležbo do petka, 9. novembra, na naslov urska.jaksa@msl.si ali na telefonsko številko 040 425 441.