O-STA

11. Dnevi podjetništva - podpiramo podjetnike

Ljubljana, 8. novembra 2018 - Dnevi podjetništva so dvodneven dogodek z devetimi brezplačnimi predavanji in okroglo mizo, na katerem sveži podjetniki dobijo neprecenljivo strokovno podporo na svoji podjetniški poti.

Dogodek bo potekal v torek, 13., in sredo, 14. novembra 2018. Že enajstič zapovrstjo ga organizirata podjetje Data in Tehnološki park Ljubljana. Organizatorja sta pripravila pester program, v katerem so zajete praktične teme, kot so obveznosti, ki jih delodajalcem nalaga zakonodaja, internacionalizacija, obdavčitev in prihodnost kriptovalut ter gradnja blagovne znamke, uporaba družbenih omrežij in številne druge.

Program 11. Dnevov podjetništva

Vabljeni torej v stavbo B Tehnološkega parka Ljubljana!

Vsako leto Dnevi podjetništva privabijo več kot 300 podjetnikov, bodočih podjetnikov in študentov, željnih novih znanj in izkušenj. Organizatorji vedno znova poskušamo ujeti duh časa in predstaviti aktualne vsebine s konkretnimi nasveti in dodano vrednostjo za slušatelje. Dogodek pa tudi zaznamujejo pozitivna energija, dobre podjetniške zgodbe in uporabni nasveti.

Na letošnjih Dnevih podjetništva bomo izvedli 9 brezplačnih predavanj,okroglo mizo o državni podpori pri prodoru v tujino ter spodbujali mreženje. Hkrati se bodo drugi dan na "pitching cornerju" predstavili najbolj perspektivni udeleženci programa Mladi podjetniki 2017-2019, katerim predstavitev produktov ciljni publiki predstavlja veliko priložnost.

"Na letošnjih Dnevih podjetništva bomo podjetnike in vse, ki razmišljate o podjetniški poti, podprli s svojimi strokovnimi izkušnjami in znanjem, ki ga Data že 28 let razdaja podjetnikom," poudarja mag. Anita Ličen Žagar, direktorica podjetja Data, d.o.o. "Pridružite se nam na dvodnevnem dogodku, polnem uporabnih informacij, konkretnih napotkov, inspirativnih govorcev, novih znanj in poznanstev, kar v današnjem poslovnem svetu praktično največ šteje," pravi Vera Nunič, vodja start-up centa Tehnološkega parka Ljubljana.

Podroben program 11. Dnevov podjetništva je na voljo naspletni povezavi. Prijavesprejemamo do zapolnitve prostih mest oziroma najkasneje do 11. novembra 2018.

Kontaktni osebi: Sergeja Širca, odnosi z javnostmi (sergeja.sirca@data.si)

Vlado Begović, vodja projekta (vlado.begovic@tp-lj.si)

Povezava: https://data.si/program-11-dnevov-podjetnistva-2018/

Dneve podjetništva že enajstič v partnerstvu organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data, finančno pa nas podpirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije ter javna agencija SPIRIT Slovenija.