O-STA

The Body Shop od danes naprej tudi v Europarku

Današnje odprtje prodajalne The Body Shop v Europarku (foto Bojan Mihalič)
Vabljeni po praznična darila v The Body Shop (foto Bojan Mihalič)
Prodajalna The Body Shop v Europarku (foto Bojan Mihalič)
The Body Shop ponuja etične in trajnostno ustvarjene kozmetične izdelke (foto Bojan Mihalič)
Vodja prodaje The Body Shop Klara Čevnik in Simona Mandl, center managerka Europarka (foto Bojan Mihalič)

V mariborskem Europarku je danes svoja vrata odprla težko pričakovana prodajalna The Body Shop. Predvsem obiskovalke so že nestrpno odštevale dneve do odprtja prodajalne s priznanimi etičnimi in trajnostno ustvarjenimi kozmetičnimi izdelki, ki so namenjeni negovanju, sproščanju in razvajanju.

Etično in trajnostno ustvarjeni izdelki

Etično in trajnostno ustvarjeni kozmetični izdelki The Body Shop niso preizkušeni na živalih in so obogateni s sestavinami iz pravičnega trgovanja. V 100 % vegetarijanskih izdelkih gre za preplet naravnih sestavin, starodavnih receptur in sodobne tehnologije. The Body Shop je podjetje z miselnostjo, da je lahko posel sredstvo za ustvarjanje dobrega, in verjame v lepoto, ki izhaja iz srca.

Dodaten navdih v prihajajočih prazničnih dneh

Simona Mandl, Europarkova center managerka, je ob odprtju povedala: "Vesela sem, da smo The Body Shop pripeljali v Europark in na ta način uresničili željo marsikaterega našega obiskovalca oziroma predvsem obiskovalke. Izdelki, ki jih ponujajo, so v skladu z najnovejšimi svetovnimi trendi ter poskrbijo za kakovostno nego kože, sproščanje in razvajanje. Nova prodajalna se je odprla ravno ob pravem času, saj sem prepričana, da bo v prihajajočem prazničnem obdobju poskrbela za dodaten navdih ob nakupovanju čudovitih daril za naše najbližje." Nova prodajalna v Europarku prinaša praznično vzdušje s praznično kolekcijo, darilnimi kompleti in drugimi kozmetičnimi izdelki.