O-STA

Gartner je tudi letos uvrstil Hillstone rešitve v dve pomembni MQ poročili za požarne pregrade

12.11.2018
Hillstone Networks, ponudnik naprednih požarnih pregrad in drugih inovativnih varnostnih rešitev za zagotavljanje odpornosti pred najnaprednejšimi grožnjami, ter podjetje REAL security d.o.o. iz Maribora,

Obvešča, da je Gartner že peto leto zapored uvrstil Hillstone na:

· Gartner's Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls, ter
· Gartner's Magic Quadrant for Unified Threat Management (UTM).

Hillstone Networks je ponudnik širokega portfelja rešitev za zaščito informacijskih omrežij, predvsem za odkrivanje in preprečevanje groženj. Ti produkti zmorejo prepoznavati grozeče vzorce na perimetru omrežja, izvajati vedenjske analitike identitet, vključujejo klasične anti-malware funkcionalnosti ter sandboxing v strežniškem oblaku. Rešitev za preprečevanje vdorov v omrežja Hillstone NIPS se vstavi v omrežje tako, da "vidi" ves promet med napravami znotraj omrežja, to pomeni, da lahko prepozna grožnje, ki so jih perimetrične varnostne rešitve zgrešile, ali grožnje, ki izvirajo znotraj omrežja. Je samostojna komponenta ali sestavni del omrežnih varnostnih sistemov za visoko zmogljivo, brez kompromisno in najprimernejšo zmogljivo zaščito ter široko in prilagodljivo uporabnost v različnih scenarijih.

Portfelj Hillstone Networks vključuje: Network Intrusion Prevention System (NIPS), Next-Generation firewalls (NGFW), Server Breach Detection Systems (sBDS), CloudEdge, CloudHive ter Security Management Solutions, ki skupaj ščitijo celoten informacijski sistem strank od meje do notranjosti omrežij in so primerne za vse velikosti podjetij od SMB pa do mednarodnih korporacij.

Hillstone UTM kombinira celostni nabor varnostnih in komunikacijskih storitev skladnih s potrebami finančnimi zmogljivostmi manjših in srednje velikih organizacij ali geografsko razprčenih korporacij. Varnostne rešitve Hillstone pokrivajo perimeter in notranjost omrežja, kakor tudi navidezna okolj in končne naprave, ter vse do storitev v strežniškem oblaku.

Tim Liu, soustanovitelj in CTO, Hillstone Networks: "At Hillstone, we are expanding on all fronts -vision, portfolio, technology partners, as well as worldwide market growth. With our solutions, not only do we strive to leverage the customer's existing ecosystem and layer on security for complete protection, but we also seek to make their life easier by mitigating administrative, overhead, and management complexity. So that regardless of whether on premises, or in the cloud or across multiple clouds, security is consistent, persistent and easy to manage. We believe our continued progression and acknowledgment in the Gartner Magic Quadrants validate our vision to protect our customer's networks and critical assets. We are executing on this vision through internally pushing the envelope on security technology advancements, as well as working with our ecosystem technology partners for a layered, deep and broad solution set."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do originalne novice:

" https://www.hillstonenet.com/?hillstone_press=hillstone-positioned-in-the-gartner-magic-quadrant-for-enterprise-network-firewalls-for-the-fifth-year https://www.hillstonenet.com/?hillstone_press=gartner-continues-to-recognize-hillstone-networks-in-the-utm-magic-quadrant

### ### ###

O podjetju Hillstone Networks

Leta 2006 je skupina strokovnjakov iz uglednih podjetij, kot so Netscreen, Cisco ter Juniper premlevala neučinkovitost tradicionalnih perimetričnih varnostnih rešitev, nakar so se odločili ustanoviti novo podjetje - Hillstone Networks. Podjetje s sedežem v Beijingu in v Kaliforniji ter pisarnami v Evropi, Združenih Arabskih Emiratih in Singapurju ima danes več kot 14.000 korporativnih strank. Tako majhne kot velike stranke s seznama Fortune 500 in iz različnih proizvodnih, storitvenih ali vladnih ustanov se zanašajo na zanesljive perimetrične rešitve podjetja Hillstone, v veliki meri na različne modle zmogljivih naprednih požarnih pregrad za zaščito omrežij pred tradicionalnimi in naprednimi APT napadi, vdori in posledično škodo. Napredne požarne pregrade (NGFW) lahko učinkovito ščitijo tako majhna omrežja kot velike podatkovne centre, okolja v strežniških oblakih in vse nivoje rešitev vključujoč do navideznih strojev.

Požarne pregrade Hillstone vključujejo vse funkcionalnosti naprednih požarnih pregrad, ki jih je preveč da bi jih našteli, ob tem lahko v ponudbi zasledimo še rešitve kot so sistem za preprečevanje vdorov IPS, napredno sandboxing okolje v oblaku, rešitev za detekcijo vdorov v strežnike, CloudHive in CloudEdge za zaščito samih strežniških oblakov oz. dostopa do njih, ter centralno upravljanje in varnostno analitiko ter revizijo.

Več o Hillstone najdete na spletnih straneh: http://www.hillstonenet.com/

Dodatne informacije:

Alen Šalamun, tehnični direktor
alen.salamun@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Žolgarjeva ulica 17
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com