O-STA

AbbVie prepoznana kot ena izmed družb z najboljšim delovnim okoljem v Sloveniji leta 2018

16. november 2018, 11:20 UTC

LJUBLJANA, Slovenija - (BUSINESS WIRE) - Biofarmacevtska multinacionalka AbbVie je bila nedavno potrjena kot ena od družb z najboljšim delovnim okoljem v Sloveniji leta 2018. Best Places to Work (Najboljša podjetja za delo) je mednarodni program, ki delodajalcem v različnih državah ponuja možnost, da pridobijo več informacij o angažiranju in zadovoljstvu svojih zaposlenih, in prepoznava tiste delodajalce, ki ponujajo izjemno izkušnjo delovnega okolja. Poleg tega certifikat Best Places to Work podelijo le podjetjem, ki imajo najvišje standarde odličnosti, ko gre za delovne pogoje.

AbbVie je dosegla izjemne rezultate v več vidikih delovnega okolja, ki člane ekipe kot zelo uspešna analitsko podprta organizacija spodbuja k razvijanju karier, prispevanju idej in vplivanju na trg.

"Globoko in resnično verjamem, da so naši zaposleni ključni do uspeha AbbVie. Zato verjamem, da so vsi napori, ki jih vlagamo v predanost naših zaposlenih, naložba za razvoj naše ekipe, kar vodi do poslovnih uspehov, hkrati pa v življenje naši bolnikov prinaša pozitivne spremembe," je dejala Maja Vauda, generalna direktorica AbbVie Slovenija.

"Zadovoljstvo naših zaposlenih cenimo kot našo strateško prednost - naloga oddelka za človeške vire je, da ustvarja delovno okolje, ki naši ekipi omogoča, da uspeva in dosega najboljše možne rezultate in da se posamezniki istočasno razvijajo tudi osebnostno," je dejala Tjaša Amon,direktorica oddelka za človeške vire pri AbbVie Adria.

"AbbVie Slovenija je organizacija, ki omogoča in spodbuja zaposlene k razvoju njihovega potenciala v raznoliki družbi, ki temelji na zaupanju in integriteti," je dejal John Sladden,Vodja programa za Evropo.

O PROGRAMU BEST PLACES TO WORK

Program Best Places To Work izdaja certifikate in prepoznava vodilna podjetja po kakovosti delovnega okolje v veliko državah, vključno z vodilnimi programi v Afriki, Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Aziji. Program se osredotoča na 8 dejavnikov delovnega okolje, vključno s kulturo v delovnem okolju, priložnostmi za rast in splošnim zadovoljstvom delavcev s praksami podjetja v povezavi z ljudmi. Izvaja tudi revizije za pregled praks s področja človeških virov v organizaciji.

Za več informacij obiščite spletno stran programa na naslovu www.bestplacestoworkfor.org.

Izvirnik tega sporočila si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181116005154/en/

Kontakti:

Program Best Places To Work
Oddelek za komuniciranje
Patrick Bouazo
E-pošta: info@bestplacestoworkfor.org
Tel: +44 203 129 5354





Vir: Best Places To Work