O-STA

V Europark ta konec tedna prihaja Črni petek


Ta petek, 23. novembra, v Europark prihaja Črni petek oz. t. i. Black Friday. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije, v katerem se nahaja kar 120 prodajaln in lokalov, bodo med 9. in 21. uro na voljo nepozabne akcije in izjemni popusti vse do -30 %. Črni petek je tako odlična priložnost za sproščeno in ugodno nakupovanje v nepozabnem vzdušju, ki ga pričara Europarkova praznična dekoracija. Obenem bo prav ta petek svoja vrata odprl tudi Europarkov božično-novoletni sejem, ki bo že tradicionalno ponudil raznolike izdelke butičnih proizvajalcev, med katerimi bodo obiskovalci zagotovo dobili navdih za obdarovanje ob prihajajočih prazničnih in drugih priložnostih.

Ne zamudite petkovega nepozabnega nakupovanja s številnimi popusti. Več informacij o ponudbi mariborskega nakupovalnega središča je na voljo na Europarkovi spletni strani.

ta konec tedna prihaja Črni petekTa petek, 23. novembra, v Europark prihaja Črni petek oz. t. i. Black Friday. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije, v katerem se nahaja kar 120 prodajaln in lokalov, bodo med 9. in 21. uro na voljo nepozabne akcije in izjemni popusti vse do -30 %. Črni petek je tako odlična priložnost za sproščeno in ugodno nakupovanje v nepozabnem vzdušju, ki ga pričara Europarkova praznična dekoracija. Obenem bo prav ta petek svoja vrata odprl tudi Europarkov božično-novoletni sejem, ki bo že tradicionalno ponudil raznolike izdelke butičnih proizvajalcev, med katerimi bodo obiskovalci zagotovo dobili navdih za obdarovanje ob prihajajočih prazničnih in drugih priložnostih.

Ne zamudite petkovega nepozabnega nakupovanja s številnimi popusti. Več informacij o ponudbi mariborskega nakupovalnega središča je na voljo na Europarkovi spletni strani.