O-STA

Jam City z nakupom Bingo Popa od Uken Games širi globalno poslovanje v kanadski Toronto

LOS ANGELES, ZDA--(BUSINESS WIRE)--Jam City, vodilno podjetje v mobilni zabavi, je v sredo sporočilo, da je od Uken Games kupilo Bingo Pop, eno vodilnih mobilnih igric tombole. Izkušena ekipa Bingo Popa se je pridružila Jam Cityju in bo igričarske operacije upravljala iz Jam Cityjevega novega studia v Torontu. Pogojev nakupa ne razkrivajo.

To sporočilo za medije vsebuje multimedijske vsebine. V celoti ga lahko preberete na: https://www.businesswire.com/news/home/20181128005013/en/

Jam City z nakupom Bingo Popa od Uken Games širi globalno poslovanje v kanadski Toronto

Jam City z nakupom Bingo Popa od Uken Games širi globalno poslovanje v kanadski Toronto (Grafika: Business Wire)

"Izjemno smo ponosni, da nadaljujemo Jam Cityjevo hitro globalno širitev z nakupom ene najbolj priljubljenih tombol in njeno izredno nadarjeno ekipo," je dejal Chris DeWolfe, soustanovitelj in izvršni direktor Jam Cityja. "Ta nakup Jam Cityju zagotavlja dostop do najbolj nadarjenih ustvarjalcev v enem najhitreje rastočih in razburljivih tehnoloških trgov na svetu. Veselimo se sodelovanja z nadarjeno ekipo Jam Cityja v Torontu pri super nadgradnji operacij Bingo Popa, ki se izvajajo v realnem času, in razvoju inovativnih novih igric in izkušenj mobilne zabave."

Ker ima prestižne univerze, univerzalno zdravstvo, dostopne cene stanovanj in raznolike skupnosti, Kanada postaja oaza za najboljše razvijalce igric, inženirje, oblikovalce in umetnike z vsega sveta. Poleg tega je samo v Torontu in okolici več kot 35.000 študentov vpisanih v programe povezane z digitalnim igričarstvom. "Jam City se veseli, da bo imel dostop do tako velikega nabora talentov v tej regiji in širil svoje poslovanje v tem živahnem mestu, ki narekuje trende," je dodal DeWolfe.

"Smo neverjetno ponosni na to, kar je ekipa Bingo Popa dosegla z razvojem vodilne igrice med mobilnimi tombolami. Prepričani smo, da bo Jam City čudovit dom Bingo Popu in nadarjeni ekipi, ki stoji za igrico, v naslednji fazi rasti." je dejal Chris Ye, soustanovitelj in izvršni direktor Uken Games. "Veseli nas, da se bomo po tem poslu lahko osredotočili na nadaljnje uspehe naših ikonskih igric in da bomo predstavili povsem nove igričarske franšize igralcem po vsem svetu. Povsem smo predani temu, da bomo še naprej zaposlovali in vlagali v Toronto, ki je globalni igričarski center."

Jam Cityjev nakup Bingo Popa sledi njegovi nedavni napovedi večletnega partnerstva z Disneyjem.

O Jam Cityju

Jam City je vodilno podjetje v mobilni zabavi, ki zagotavlja edinstvene in zelo privlačne igrice, ki nagovarjajo široko občinstvo po vsem svetu. Jam City sta leta 2009 ustanovila soustanovitelj in izvršni direktor MySpacea Chris DeWolfe in Josh Yguado, nekdanji član vodstva 20th Century Foxa. Jam City je ustvarjalna sila za nekaterimi najbolj donosnimi in priljubljenimi igričarskimi franšizami za mobilne naprave, vključno s Cookie Jam (zmagovalec Facebookove nagrade "Igrica leta") in Panda Pop. Jam City je prva izbira hollywoodske filmske industrije, saj je razvil mobilne igrice, ki igralca popolnoma prevzamejo z bogatimi zgodbami, ustvarjenimi na podlagi priljubljenih znamk kot so Harry Potter, Family Guy in Marvel Avengers. Jam City ima studije v Los Angelesu, San Franciscu, San Diegu, Bogoti in Buenos Airesu. Ekipa Jam Cityja je znana po svoji ustvarjalni odličnosti in tehnoloških inovacijah na ključnih področjih, vključno s pripovedovanjem, podatkovno znanostjo in mnenji uporabnikov.

O Bingo Popu

Igrica Bingo Pop, ki je bila predstavljena leta 2012, je že ves čas ena najbolj priljubljenih mobilnih tombol po vsem svetu. Ta neplačljiva igrica klasični tomboli doda jackpot, hitro akcijo, dodatne moči in druge značilnosti, med njimi nepozabne like in edinstvene družbene karakteristike. Bingo Pop je na voljo uporabnikom po vsem svetu v App Store in Google Play.

O Uken Games

Uken ustvarja igrice, ki jih obožujejo po vsem svetu. Lepo je biti milijonar in Jeopardy! Svetovna turneja sta najbolj priljubljeni igrici, ki vsak mesec pritegneta milijone novih igralcev z vsega sveta. Menimo, da smo tehnologi, umetniki in oblikovalci, ki sledijo podatkom. S sodelovanjem združimo obrt oblikovanja s povratnimi informacijami in podatki, da v vsaki igri ustvarimo tempo in ritem, ki pritegneta uporabnike, ki si želijo še več. Zabavo jemljemo zelo resno. Če želite izvedeti več o Ukenu, obiščite našo internetno stran: https://www.uken.com.

Urednikova pripomba:

Za prenos podpornih vsebin Bingo Popa, vključno z najnovejšim videom igrice, obiščite: https://app.box.com/v/JamCity-UkenGamesAcquisition.

Za ogled izvornega sporočila obiščite businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181128005013/en/

Kontakti

Jam City

Sarah Ross

310-924-1404

sarahr@jamcity.com

ONE PR Studio (za Jam City v ZDA)

Kjell Vistad

Gilberto Williams-Gamboa

510-893-3271

jamcity@oneprstudio.com

Uproar PR za Uken Games

Brianna Hayes

321-236-0102 x237

bhayes@uproarpr.com

Vir: Jam City