O-STA

Novo leto, nova potovanja, nova doživetja

December je tukaj, z njim pa tudi prazničen čas - čas veselja, praznovanja, druženja in delanja načrtov za prihajajoče leto. Najbolj strastni popotniki imajo destinacijo naslednjega potovanja že izbrano, veliko pa nas še vedno izbira med številnimi kraji, ki jih imamo na svoji listi želja. Letalska vozovnica je lepo darilo za vsakogar, ki mu je raziskovanje skritih in manj skritih kotičkov sveta v užitek. Seveda pa ni nič narobe, če s takšnim darilom obdarimo kar sami sebe. Vas bolj mikajo severnoameriške prestolnice, eksotični Karibi, Latinska Amerika ali skrivnostni Mavricij? Do 20. decembra lahko namreč izbirate med raznolikimi destinacijami, kamor vas iz Ljubljane po posebnih prazničnih cenah pelje letalska družba Air France.

Skrajšajte zimo s potovanjem na skrivnostni Mavricij

Če niste eni izmed tistih, ki obožujejo hladne zimske dni, potem ste morda že pomislili, da bi letošnjo zimo malenkost skrajšali in pobegnili nekam na toplo. Morda je prava izbira prav Mavricij - vulkanski otok s čudovitimi belimi plažami, ki mu nekateri rečejo kar biser Indijskega oceana. Mavricij očara s svojo eksotiko. Ljubitelje narave bo navdušil obisk botaničnega vrta in narodnega parka, kjer bodo lahko odkrivali osamljena jezera, slapove, raziskovali pragozd ter prisluhnili eksotičnemu petju ptic. Lahko se odpravite tudi plavat z delfini ali preizkusite tamkajšnji zip-line. Na svoj račun pa bodo prišli tudi surferji, saj so zaradi koralnega grebena, ki obdaja otok, valovi zelo pogosti. Iz Ljubljane lahko tja poletite že za 569 eurov.

Festival v Riu de Janeiru ali tehnološko čudo v Panami

Čudovita izkušnja je brez dvoma tudi pustni karneval v Riu de Janeiru, kjer se vsak dan v času festivala na ulicah zbere okoli dva milijona ljudi. Bleščeči in pisani kostumi, ulična hrana in zvoki sambe, ki odmevajo od vsepovsod. Lahko pa se odpravite tudi v Panamo, kjer si lahko ogledate Panamski prekop, ki velja za svetovno tehnološko čudo. Seveda pa Panama ponuja še marsikaj drugega - od čudovite narave do pestre kulturne dediščine in rajskih belih plaž. Sprehodite se po starem mestnem jedru Casco Viejo, ki ga je UNESCO vključil na seznam svetovne dediščine, raziskujte deževni gozd, za piko na i pa si privoščite počitek na čudovitih belih plažah, ki jih v Panami prav gotovo ne manjka. V Rio de Janeiro iz Ljubljane že za 539 EUR in v Panamo za 579 EUR.

Utripi ameriških velemest

Velika mesta imajo prav poseben čar. Mešanice različnih kultur, široke avenije, nebotičniki, velika nakupovalna središča ter pestro ulično in nočno življenje. New York, Los Angeles, San Francisco ali Miami - vsa imajo nekaj skupnega, vsako pa pripoveduje tudi svojo zgodbo, ki jo doživiš, ko hodiš po ulicah, pokušaš raznoliko hrano, spoznavaš zanimive ljudi in odkrivaš kulturne in naravne znamenitosti. Če ste navdušenec nad košarko, lahko obiščete Miami in raziskovanje mesta združite z obiskom tekme lige NBA, saj v Miamijski košarkarski ekipi igra tudi Goran Dragić. V Miami lahko z Air France poletite kar iz Ljubljane že za 599 EUR.

Potovanja širijo obzorje in bogatijo duha. Najbolje, da kar začnete z načrtovanjem svojega naslednjega potovanja. Pa srečno pot!

Z Air France po posebno ugodnih cenah*:

  • Rio de Janeiro že od 539 EUR

  • Mavricij že od 569 EUR

  • Panama že od 579 EUR

  • Miami že od 599 EUR

  • New York že od 599 EUR

  • San Francisco že od 729 EUR

  • Los Angeles že od 729 EUR

  • Punta Cana že od 589 EUR

  • Saint Martin že od 689 EUR


*Podrobne informacije o cenah lahko preverite na spletni strani Air France.