O-STA

Harry Potter: Misterij Bradavičarke vabi igralce, naj božično-novoletne praznike preživijo v Čarobnem svetu

Od 6. do 12. decembra lahko oboževalci glasujejo za svojo najljubšo praznično okrasitev v okviru dogodka Božič z Bradavičarko

--(BUSINESS WIRE)--Jam City: Sporočilo za javnost vključuje večpredstavne vsebine. Celotno sporočilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20181206005027/en/

Misterij Bradavičarke vabi igralce, naj božično-novoletne praznike preživijo v Čarobnem svetu (Grafika: Business Wire)

Kdo:

Jam City, studio za mobilne igre s sedežem v Los Angelesu, v sodelovanju z družbo Warner Bros. Portkey Games podjetja Interactive Entertainmentove, znamka, ki ustvarja nove mobilne in video igrice Čarobnega sveta, ki pričarajo dogodivščine, v katerih se igralec znajde v središču pustolovščine po literarni predlogi avtorice J.K. Rowling.

Kaj:

V priljubljeni mobilni igrici Harry Potter: Misterij Bradavičarke imajo igralci prvič priložnost, da si ustvarijo svojega junaka in hodijo na Bradavičarsko šolo za čarovnike in čarovnice. V skupni sobi vsakega od štirih domov na Bradavičarki bo postavljena božična jelka v barvah posameznega doma: rdeča za Gryfondom, zelena za Spolzgad, morda za Drznvraan in rumena za Pihpuff.

Od danes naprej so igralci vabljeni, da se pridružijo okraševanju Bradavičarke tako, da glasujejo za svoje najljubše okraske za jelko. Od 6. do 12. decembra lahko oboževalci obiščejo strani igrice Harry Potter: Misterij Bradavičarke na Facebooku, Twitterju ali Instagramu, si tam ogledajo različne praznične okraske, ki so na voljo, in zanje glasujejo. Najbolj priljubljeni okraski bodo nato krasili božične jelke vseh štirih domov, ki bodo predstavljene v igrici 13. decembra.

Božično vzdušje na Bradavičarki bo bunkljem predstavljeno v videu prek strani Harry Potter: Misterij Bradavičarke na družbenih omrežjih hkrati s predstavitvijo božičnih jelk v igrici. Tako bodo celotna praznična okrasitev in tematski elementi igrice decembra zasijali v polnem siju. V videu bo predstavljen tudi dodaten časovno omejen izziv, v katerega je vključen priljubljen klan Čarobnega sveta, Weasleyjevi. Video namigne na družinsko tradicijo doma narejenih daril Weasleyjevih in oboževalcem predstavi postopek izdelovanja zmagovalnih okraskov, ki se pojavljajo v prazničnem izzivu, tako da si jih lahko v resničnem svetu izdelajo tudi sami.

Citat:

"Igralci igrice Harry Potter: Misterij Bradavičarke so zelo vključeni ne le v skrivnosti, uroke in učenje na Bradavičarki ampak tudi v šolske rituale in praznovanja," je dejal Josh Yguado, predsednik in generalni direktor Jam Cityja. "Zimski prazniki so na Bradavičarki posebno lep čas in igralce vabimo, da se nam na legendarni šoli pridružijo pri prazničnem vzdušju in okraševanju. Veselimo se praznovanja skupaj z našimi oboževalci in vseh pustolovščin, ki nas še čakajo!"

Ozadje:

Harry Potter: Misterij Bradavičarke je prva mobilna igra, v kateri lahko igralci ustvarijo lasten lik in izkusijo življenje učenca na Bradavičarki. V pripovedni pustolovščini z elementi igre igranja vlog si bodo igralci ustvarili osebnega avatarja učenca, hodili na predavanja, pridobivali veščine čaranja in sklepali prijateljstva oz. rivalstva z drugimi študenti. V igri igralci sprejemajo ključne odločitve, ki vplivajo na zgodbo njihovega lika na Bradavičarki. Igra ima nov sistem poteka zgodbe, pri katerem odločitve igralca in njegova dejanja vplivajo na njegove cilje v igri, kar oboževalcem Harryja Potterja omogoča, da si ustvarijo svojo lastno čarovniško zapuščino.

Če želite sodelovati v dejavnosti krašenja Božič z Misterijem Bradavičarke oz. se povezati z drugimi oboževalci, obiščite www.facebook.com/HPHogwartsMystery, www.twitter.com/HogwartsMystery in www.instagram.com/hphogwartsmystery. Za več informacij obiščite www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Urednikova opomba:

Če si želite naložiti podporna sredstva za igrico Harry Potter: Misterij Bradavičarke, prosimo, obiščite: : https://app.box.com/v/HPHM-HogwartsChristmas2018


Do izviorne novice lahko dostopate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181206005027/en/

Kontakt:

Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
ali
Dana Whitney, 415-359-7006
dwhitney@jamcity.com
ali
ONE PR Studio (za Jam City v ZDA)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com


Vir: Jam City


Foto: Harry Potter: Misterij Bradavičarke vabi igralce, naj božično-novoletne praznike preživijo v Čarobnem svetu (Graphic: Business Wire)