O-STA

Poleti na kopališče, pozimi na kepališče

Pod portoroškimi lučmi bo zaživelo Ledeno Kraljestvo
Vstopili bomo lahko v hišico iz medenjakov v človeški velikosti
HoteliLifeClass Portorož bodo poskrbeli za magičen december
Neisha bo nastopila na Obali - Foto Martin Kristan

Tokrat se na morje ne bomo odpravili na kopanje, ampak na kepanje. Letošnjo zimo se bomo od 15. decembra dalje lahko kepali na kepališču v Portorožu, saj bo vsak konec tedna naravnost iz Kranjske Gore na morje prišla pošiljka pravega snega.

Hoteli LifeClass Portorož so letošnjo zimo poskrbeli za pravo ledeno poslastico. 15. 12. se bo ob 16. uri na prireditvenem prostoru nasproti Mind Hotela Slovenija 5* odprlo čarobno Ledeno kraljestvo. Začelo se bo z otroškim rajanjem v spremstvu Maše & Medveda ter Else, nadaljevalo pa se bo s koncertom odlične pevke Neishe ob 19.30. Sledil bo koncert brazilske glasbe z Denise Dantas v Café Centralu od 21. ure dalje.

Ledeno kraljestvo bo trajalo vse do 6. januarja 2019. V tem času se bodo zvrstili brezplačni koncerti številnih slovenskih glasbenikov, poleg Neishe bodo nastopili: Muff, Natalija Verboten, Lea Sirk, Tara Henigman, Teddy Bears, Patrik Mrak, Pop Garaž, Happy Duo, pevska zbora Adriatic in Fritule ter številni drugi. Stojnice se bodo šibile pod težo prazničnih dobrot, lokalnih izdelkov in spominkov. Vsak dan med 15. in 21. uro se bomo lahko drsali na Ledenem drsališču ter izvajali zimske vragolije na kepališču. Vstopili bomo v hišico iz medenjakov v človeški velikosti. Dobrojedcem bodo namenjene kulinarične delavnice z Masterchefom Darkom ter ˝Gin o'Clock˝ degustacija hiše Pernod Ricard.