O-STA

Nov paket Privatno z ekskluzivno ponudbo NLB Lifestyle

Pogosto se zdi, da ima dan premalo ur in teden premalo dni, da bi lahko dosegli svoje poslovne cilje in hkrati postorili še vse osebne opravke. A vsaj za imetnike paketa Privatno je to odslej nekoliko lažje, saj smo - prvi na slovenskem bančnem trgu - paket Privatno nadgradili z novo ekskluzivno ponudbo NLB Lifestyle. Z njo poskušamo čas obrniti v prid imetnikov tega paketa, kar jim bo še posebej prav prišlo v decembrskih dneh, ko mrgoli novoletnih zabav, na seznamu opravkov pa vztraja tudi nakupovanje daril.

Da bi prihranili čas, lahko osebni pomočnik Mastercard Concierge, v okviru najnovejše ponudbe NLB Lifestyle, za in namesto imetnikov paketa Privatno že v prihajajočih prazničnih dneh rezervira silvestrovanje, z nakupi razveseli njihove najbližje ali pa poskrbi za darila poslovnih partnerjev. Zaradi vseh obveznosti in številnih poslovnih poti pa osebni pomočnik, tako kot tudi kateri koli drugi dan v letu, pomaga pri organizaciji potovanj. Poleg tega poskrbi še za raznolike rezervacije (hotelov, vozovnic, vstopnic, nastanitev ...) in pomembne informacije, na katere se v določenih situacijah ne sme pozabiti (denimo na poslovno etiko v tujini, potovalne dokumente in vizume ...).

Kako preživeti čas na letališču?

Najnovejša ponudba, poleg organizacije pred in po potovanju, poskrbi tudi za samo pot. Imetniki paketa Privatno lahko namreč v okviru ponudbe Lifestyle čas, ki ga preživijo čakajoč na svoje letalo, preživijo sproščeno v ekskluzivnih letaliških salonih (v več kot 120 državah) iz programa LoungeKey. Ob tem lahko v svojo družbo povabijo goste ali pa sami - v popolni zasebnosti - čas izkoristijo bodisi za sprostitev bodisi za produktivnost.

Lotti Natalija Zupančič, direktorica Privatnega bančništva: "Razumemo, da se prava vrednost premoženja ne meri le v številkah, ampak predvsem v življenjskem slogu, ki ga to premoženje omogoča. Zato smo se odločili novemu paketu dodati tudi novo storitev NLB Lifestyle, ki bo uporabnikom omogočila, da se v še večji meri prepustijo strastem in poslom. Da bodo lahko še bolj uživali v sadovih dosedanjih uspehov in s pričakovanjem gledali v prihodnost, pripravljeni za vse, kar sledi."

Nadgrajen paket Privatno z najnovejšo ponudbo NLB Lifestyle (in osebnim pomočnikom Mastercard Concierge) prihrani na času in ne na doživetjih, hkrati pa (z LoungeKey) poskrbi za še večje udobje.