O-STA

Priprave na novo leto v Termah na morju

Vsak potrebuje in si zasluži oddih (Foto - Hoteli LifeClass Portorož)
V mrzlih dneh se bo prilego razvajanje v savni (Foto - Hoteli LifeClass Portorož)
Pogled, ki mu ni para (Foto - Hoteli LifeClass Portorož)
Čas je za razvajanje (Foto - Hoteli LifeClass Portorož)

Pred nami je najlepši čas v letu, ko si enostavno moramo vzeti čas zase. Narediti nekaj za zdravje in dobro počutje. Si privoščiti praznični oddih od vrveža vsakdana, razstrupiti svoje telo in misli. Oddati vse negativno in se napolniti s pozitivnim.

LifeClass Hotels & Spa

Naravno zdravo mediteransko okolje, 6 tematsko obarvanih hotelov, dolgoletna tradicija zdravilstva in hotelirstva, zdrava mediteranska kulinarika in 5 naravnih lokalnih zdravilnih dejavnikov so podlaga, na kateri temelji LifeClass filozofija razvajanja gostov. Vse to ustvarja odlične pogoje za prednovoletni oddih. Naj bodo zadnji dnevi starega leta takšni, kot si jih želite tudi v novem.

V kondiciji pred novoletno večerjo

Prednovoletni čas je čas, ko se je dovoljeno tudi malo pregrešiti. Le kdo bi se namreč lahko uprl praznično okrašeni mizi? Razkošnim pojedinam navkljub pa ne smemo pozabiti na svojo kondicijo. Z gibanjem namreč zmanjšamo možnost za nastanek prehodnih obolenj, krepimo pa tudi dihala ter skrbimo za zdrave kosti. Če vas ne mika, da bi se razgibavali na mrzlem zraku, vas bo plavanje v toplem 42.000 starem Pramorju zagotovo prepričalo, na voljo pa so tudi vodna aerobika, dihalne vaje ter ajurvedska joga.

Kneippanje za poživitev organizma

Savnanje pozitivno vpliva na imunski sistem in uspešno preprečuje prehlad. Izmenjevanje toplega in hladnega poživi naše telo in poskrbi za hitrejšo regeneracijo ter mladosten videz. V portoroškem Sauna Parku vas čaka 7 različnih savn na več kot 1.000 m2 površine. Poleg klasične finske in turške savne bodo za izločanje strupov iz telesa in lažje dihanje poskrbele zeliščna, thalasso in solna savna. Počitku med posameznimi tretmaji so namenjene Kneipp kopeli, masažni vrelci, slapovi, barvna terapija in ledena jama. Po svež zrak se, zaviti v topel kopalni plašč, odpravite na teraso s pogledom na morje.

Lepi v novo leto

Vsak si želi v novo leto zakorakati lahkoten in samozavesten. Včasih pa nam pri tem pomaga tudi kakšna masaža, lepotni ritual ali tretma za upočasnitev procesov staranja in vitalnost telesa. Tretma s črnim solinskim blatom bo poskrbel za razstrupitev telesa, havajski ritual pa vas bo sprostil in umiril za prihajajoče praznike. V sklopu Term Portorož deluje tudi Center za estetiko in anti-aging, ki ga rada obišče znana slovenska voditeljica, modna poznavalka in blogerka Lorella Flego. Tretmaja, kot sta maderoterapija obraza in Cryoderm Prestige pa dajeta vrhunske rezultate. Pokažite lepoto, ki se skriva v vas.

Ledena glasbena doživetja

To zimo se bomo v Portorož odpravili na kepališče namesto na kopališče. 15. 12. bo svoja vrata odprlo čisto pravo Ledeno kraljestvo. Brezplačni koncerti priznanih glasbenikov: Neishe, Lee Sirk, skupine Muff ter Natalije Verboten, plesni spektakli, kulinarične delavnice, drsališče s pogledom na morje ter hiška iz medenjakov v človeški velikosti bodo popestrili obmorsko zimsko idilo. Za razvajene brbončice pa bo poskrbela slaščičarska delavnica Café Centrala z zimsko obarvanimi sladkimi kreacijami: jabolčno terino, kakijevo zmrzlino ter orehovo panacotto.