O-STA

NLB plačilne kartice v novi podobi

NLB plačilne kartice smo odeli v novo podobo - tudi zato, da jih lažje ločimo v denarnici.

V novo podobo smo že preoblekli kartice osebnih računov BA Maestro in kartice z odloženim plačilom Mastercard, kmalu pa na vrsto pridejo še ostale. Med karticami, namenjenimi poslovnim uporabnikom, pa so novo preobleko dobile Poslovne Maestro kartice, ki poleg nove podobe odslej omogočajo tudi brezstično plačevanje.

In to še ni vse - novo podobo smo namreč karticam nadeli tako v Sloveniji kot tudi v ostalih bankah NLB Skupine, torej v NLB Banki Banja Luka, NLB Banki Beograd, NLB Banki Podgorica, NLB Banki Prishtina, NLB Banki Sarajevo in NLB Banki AD Skopje. Zamenjava kartic v bankah članicah Skupine sicer poteka postopoma, skladno z iztekom veljavnosti kartic, ki jih stranke že imajo pri sebi.

Ko torej poteče veljavnost vaših kartic, lahko pričakujte kartice z novo preobleko. Kljub temu pa vse njihove funkcionalnosti ostajajo enake. Morda je ravno zdaj čas tudi za osvežitev spomina, kako točno delujejo plačilne kartice, da vam, na primer, ne bo zmanjkalo limita, ravno ko je to najmanj potrebno.

NLB Komuniciranje