O-STA

TurbineAero napovedal prevzem dela skupine Triumph za popravila delov pomožnih pogonskih enot

TurbineAero Repair-Asia, APU Operations Team (Photo: Business Wire)

CHONBURI, Tajska - (BUSINESS WIRE) - TurbineAero, družba iz skupine Gores, je danes napovedala prevzem linije za popravila delov pomožnih pogonskih enot skupine Triumph Aviation Services Asia, Ltd.

Z nakupom bo družba TurbineAero integrirala popravila delov pomožnih pogonskih enot v sklopu storitev vzdrževanja, popravila in remonta v svojo azijsko enoto, s čimer bo povečala svoje zmogljivosti, skrajšala čas popravil in zagotovila dodatno znižanje stroškov.

Združitev s takojšnjo veljavo bo potekala v novi tajski enoti družbe TurbineAero Asia na 7432 kvadratnih metrih, ki bo zaposlovala do 250 delavcev ter opravljala visokotehnološko testiranje, vzdrževanje, popravila in remonte letalskih komponent in sistemov za naše stranke po vsem svetu, vključno z vzdrževanjem, popravili in remonti pomožnih pogonskih enot, hitro zamenljivih delov in popravili delov pomožnih pogonskih enot .

"Navdušeni smo, da lahko tehnologijo popravil delov pomožnih pogonskih enot dodamo našim obstoječim zmogljivostim vzdrževanja, popravila in remonta pomožnih pogonskih enot. Ta prevzem poudarja našo osredotočenost na vzdrževanje, popravila in remont pomožnih pogonskih enot in nam omogoča, da našim strankam po svetu zagotovimo storitve s še večjo dodano vrednostjo," je dejal Peter Gille, podpredsednik in generalni direktor družbe TurbineAero Repair-Asia. "Prevzem poudarja rast družbe TurbineAero zadnjih dveh let in potrjuje razvoj letalske industrije na Tajskem, pri čemer imamo privilegij sodelovati."

"Veselimo se zaključka prevzema linije za popravilo delov pomožnih pogonskih enot od skupine Triumph. Prevzem bo še povečal našo konkurenčno prednost in omogočil širitev naše ekipe v družbi TurbineAero Thailand. Tako bomo lahko zagotavljali najboljše storitve vzdrževanja, popravila in remonta za rastočo letalsko floto v regiji," je dejal izvršni direktor TurbineAero, Inc. Robert Wilson.

O družbi TurbineAero, Inc.

Družba TurbineAero s sedežem v Chandlerju v ameriški zvezni državi Arizona je vodilni ponudnik storitev vzdrževanja, popravil in remonta pomožnih pogonskih enot, ki zagotavlja celostne, prožne in zanesljive rešitve za svetovno letalsko industrijo. TurbineAereo kot največji globalni neodvisni ponudnik storitev vzdrževanja, popravil in remonta pomožnih pogonskih enot popravlja, prodaja, oddaja, testira in certificira pomožne pogonske enote in z njimi povezane dele. TurbineAero trenutno deluje na štiri lokacijah; tri poslovne enote so v bližini Phoenixa v Arizoni, četrta pa v bližini Bangkoka na Tajskem. Za več informacij obiščite www.turbineaero.com.

O skupini Gores
 Skupina Gores, ki jo je leta 1987 ustanovil Alec Gores, je globalna investicijska družba, ki se ukvarja s sodelovanjem z raznolikimi družbami, ki lahko izkoristijo njeno obširno poznavanje posamičnih področjij, desetletja izkušenj in prožno kapitalsko bazo. Družba je v več kot tridesetih letih razvila odlično poznavanje načinov, kako zagnati posel in skupaj z upravami ustvarjati vrednost. Skupina Gores s sedežem v Los Angelesu ima podružnice v Greenwichu v ameriški zvezni državi Connecticut in Boulderju v zvezni državi Kolorado. Za več informacij obiščite www.gores.com.

Kontakti
Za več informacij o družbi TurbineAero se obrnite na:
Liso Gates
Strokovnjakinja za globalno komuniciranje in marketing, TurbineAero
(480) 824-2700
lisa.gates@turbineaero.com

Za več informacij o skupini Gores se obrnite na:
Jennifer Kwon Chou
Direktorica, skupina Gores
(310) 209-3010
jchou@gores.com

Vir: TurbineAero

Pametna večpredstavnostna galerija

Foto:
TurbineAero Repair-Asia,
Ekipa za popravila pomožnih pogonskih enot
(Foto: Business Wire)

Sporočilo za javnost in večpredstavnostne vsebine lahko pogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20190115005959/en