O-STA

V avli občinske stavbe razstava Društva za razvoj človeških virov in socialnih programov NOVUS

Velenje, 17. januar 2018 - V avli Mestne občine Velenje si lahko ogledate razstavo izdelkov udeležencev projekta "Razvoj in izvajanje dolgih programov socialne aktivacije ter opolnomočenje oseb za lažji vstop na trg dela", ki jo je pripravilo Društvo za razvoj človeških virov in socialnih programov NOVUS.

Z razstavo izdelkov se predstavljajo udeleženci, ki so vključeni v enega izmed programov socialne aktivacije, v okviru projekta "Razvoj in izvajanje dolgih programov socialne aktivacije ter opolnomočenje oseb za lažji vstop na trg dela". Program omogoča povezovanje lokalnega okolja, aktivnega vključevanja, sodelovanja z gospodarstvom, negospodarstvom, zavodi in društvi. Z izdelki si prizadevajo za dodano in sporočilno vrednost, humanitarnost in vključevanje v delovno okolje.

Gre za enega izmed pilotskih projektov Ministrstva za delo, družine in socialne zadeve in enake možnosti in je brezplačen za vključene osebe. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

Razstava bo na ogled do 1. marca 2019.