O-STA

Five Colors Technologies, pionir v industriji programske opreme za spletne igre, bo novo kriptovaluto za e-športe Five Colors Coin (FCC) uvrstil na CoinBene in v četrtek, 31. januarja izvedel prvo javno IEO ponudbo!

31. januar 2019, 08:00 UTC

To pomlad bo imel Five Colors Technologies nagradni igričarski turnir za ves svet!

TOKIO--(BUSINESS WIRE)-- Družba Five Colors Technologies Limited (sedež: Hong Kong, glavni izvršni direktor: Eugene.K) je napovedala, da bo nova kriptovaluta "Five Colors Coin (FCC)", ki bo postala denar za e-športe, začela kotirati na CoinBene in da bo prva javna ponudba po načeli IEO potekala v četrtek, 31. januarja.

Poleg tega bo to pomlad potekal turnir z nagradnim skladom za ves svet.

Skupina Five Colors Group (https://casual-esports.net/) je začela razvijati spletne igre leta 2012 in bo razvila platformo za e-športe za igre za priložnostne igralce, kjer bodo lahko zlahka sodelovali vsi uporabniki pametnih telefonov. Igre, ki smo jih razvili, so prve spretnostne igre za pametne telefone na svetu in imajo certifikat GLI, organa za overjanje programske opreme za spletne igre, zato so igre poštene in varne za uporabnike.

Največja značilnost naše programske opreme je, da imamo uradno potrdilo za spletne igre, ki je rezultat strogih testiranj državne agencije. Če igre tovrstnega certifikata nimajo, težav v programu tudi v primeru goljufij ne moremo zaznati. Igra, ki smo jo razvili mi, pa ima visoke standarde varnosti in poštenosti, ki so prestali test mednarodnega certifikacijskega organa.

Denar za e-športe, ki ga je mogoče uporabiti na tej platformi za igre za priložnostne igralce, je nova kriptovaluta z imenom "Five Colors Coin (FCC)". Gre za lahko razumljiv in uporaben žeton, ki ti omogoča, da s FCC igraš igre, prejemaš nagrade in ga menjaš za druge kriptovalute na borzah.

Ker gre pri izdaji FCC za širitev obstoječega posla in za uvrstitev brez prvotne izdaje žetonov (ICO), tudi ni investitorja, ki prodaja istočasno s prodajo, zato je pričakovati, da bo povpraševanje za nakup ogromno že ob promociji.

FCC bo začel kotirati danes, 31. januarja (četrtek) in IEO bo potekal na CoinBene, ki se uvršča na peto mesto med borzami po velikosti globalnih transakcij. Izvedba IEO na vodilni svetovni borzi CoinBene je postala mogoča zaradi pričakovane vsebine posla, dosežkov in tržnih izgledov skupine Five Colors Group, ki so pridobili zaupanje borze. Pri IEO je investitorje težko prevarati in skrbni pregled je ustrezno izveden, zato lahko žetone uporabljate z zaupanjem.

V trenutku, ko e-šport postaja popularen povsod po svetu, je Five Colors Group zato, da bi priložnost sodelovanja v igričarskem turnirju, razširila prek profesionalnih igralcev na celotno javnost, izdala platformo za e-športe za nagradne igre (beta verzija) za uporabnike pametnih telefonov po vsem svetu na Japonski konferenci verižnih blokov 30. januarja in organizirala nagradno igro.

Nagradni sklad v obliki žetonov se bo razdelil med zmagovalce po načelu 1.000.000 jenov za 1. mesto, 500.000 jenov za drugo mesto in 300.000 jenov za tretje mesto (konvertiranih v začetno ceno na CoinBene po 200 jenov na žeton).

Nagrade igre bodo v prihodnosti potekale občasno. Če se sedaj registrirate kot uporabniki (https://casual-esports.net/auth/reg/regist.do), lahko igrate poskusno verzijo s 500 igralnimi točkami zastonj.

Uradno izdajo načrtujemo za to pomlad in pripravljamo tudi večji igričarski turnir z nagradnim skladom za vest svet. Vabimo vas, da nam sledite za nove informacije.

Originalno verzijo sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190131005278/en/

Kontakti

Five Colors Technologies Limited
Eugene Kei.
+852-2366-4777

Vir: Five Colors Technologies Limited