O-STA

Predsednik na obisku


Ljubljana, 7.2.2019 - Podjetje Xenon forte je prejšnji teden gostilo visokega gosta. Na obisku je bil predsednik korporacije Kyocera Document Solutions Europe g. Takuya Marubayashi. Xenon forte sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije pa predstavlja glavni program v dejavnosti podjetja.

"Poseben izziv, pred katerega je postavljena korporacija, je nadaljevanje digitalnega preoblikovanja podjetja, kot tudi prizadevanja za utrditev položaja med vodilnimi ponudniki dokumentnih rešitev v regiji EMEA," je ob obisku izjavil predsednik Marubayashi. "Naši sodelavci in partnerstva so ključnega pomena za družbo in na teh odnosih temelji naš poslovni model. Zato mi je še posebej v čast obiskati naše dolgoletne prijatelje in partnerje, ki prispevajo pomemben delež k našemu uspehu v regiji."

KYOCERA Document Solutions Europe, s sedežem v Hoofddorpu na Nizozemskem, koordinira poslovanje družbe na področju Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA). V regiji deluje 18 hčerinskih podjetij zadolženih za posamezne države, poleg tega pa KYOCERA Document Solutions Europe tesno sodeluje tudi z mrežo pooblaščenih distributerjev v dodatnih 60 državah regije EMEA, med katere sodi tudi Xenon forte. Skupina Xenon forte skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov in storitev Kyocere na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

"Kyocera Document Solutions bo nadaljevala širitev poslovanja v regijah z novimi priložnostmi. Izkušnje in pobude neodvisnih partnerjev so za nadaljnji razvoj korporacije izjemnega pomena in jih bomo upoštevali v svoji strategiji. Naši partnerji lahko pričakujejo najboljšo možno podporo, znanje in izdelke s področja rešitev upravljanja z dokumenti." je še dodal Marubayashi.

##

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si