O-STA

Harry Potter: Misterij Bradavičarke s februarsko posebno avanturo prinaša nove izbire, izzive in modo

Nova posebna avantura daje igralcem možnost sodelovati v težko pričakovanem družabnem dogodku na Bradavičarki

LOS ANGELES--(BUSINESS WIRE)-- Jam City:

Ta izjava za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izvirnik je na voljo tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190208005009/en/

Kdo:



Jam City, razvijalec mobilnih iger iz Los Angelesa, v sodelovanju z Portkey Games, znamko produkcijske hiše Warner Bros. Interactive Entertainment, usmerjeno v ustvarjanje novih mobilnih in igričarskih izkušenj v Čarovniškem svetu, ki postavlja igralca v središče lastne avanture v svetu, ki so ga navdahnile izvirne zgodbe J. K. Rowling.

Kaj:



Letos februarja se v mobilni igri Harry Potter: Hogwarts Mystery (Harry Potter: Misterij Bradavičarke) vse vrti okoli družabnega dogodka - Plesa zvezd! V tej posebni avanturi lahko igralci od četrtega letnika naprej v prostem času sodelujejo pri načrtovanju in pripravah na prvi uradni ples. Skupaj s sošolci morajo upoštevati številne izbire in družabne situacije, da bi bil dogodek resnično uspešen.




Igralci v tej misiji bodo pomagali sošolcem na Bradavičarki s svojimi željami za Ples zvezd. Tako na primer Penny iz Pihpuffa upa, da bo vodila odbor za okraševanje, vendar pa je pretkani dvojec Merule in Ismelde odločen, da jo sabotira. Medtem pa introvertirani sošolci, kot je Rowan, potrebujejo modne nasvete in spodbudne besede, da bodo na plesu sploh znali prav premikati noge.




Igralci lahko pred dogodkom obiščejo Veliko dvorano in se družijo s sošolci Tulip, Barnabyjem, Rowanom, Benom, Merulo, Penny in drugimi ter izberejo prijatelja oziroma prijateljico, s katero želijo nap les. Ko bo avantura že skoraj zaključena, bodo lahko igralci izbrali svojo obleko iz selekcije, ki jo je pripravil modno zavedni Andre iz Drznvraana.

Citat:



"Življenje na Bradavičarki je polno predavanj, učenja in izvenšolskih dejavnosti, a precej je tudi družabnih dogodkov in slavij," je dejal Michael Brozman, glavni direktor za produkte pri Jam Cityju. "Izjemno smo veseli, da lahko februarja predstavimo časovno omejeno stransko avanturo Ples Zvezd, saj dajemo igralcem priložnost, da izkusijo razburjenje, izbiro in tovarištvo šolskega plesa na Bradavičarki."

Ozadje:



Harry Potter: Misterij Bradavičarke je prva mobilna igra, v kateri lahko igralci ustvarijo lasten lik in izkusijo življenje učenca na Bradavičarki. V pripovedni pustolovščini z elementi igre igranja vlog si bodo igralci ustvarili osebni avatar učenca, hodili na predavanja, pridobivali veščine čaranja in sklepali prijateljstva oz. rivalstva z drugimi študenti. V igri igralci sprejemajo ključne odločitve, ki vplivajo na zgodbo njihovega lika na Bradavičarki. Igra ima nov sistem poteka zgodbe, pri katerem odločitve igralca in njegova dejanja vplivajo na njegove cilje v igri, kar oboževalcem Harryja Potterja omogoča, da si ustvarijo svojo lastno čarovniško zapuščino.




Če želite izvedeti več o Harry Potter: Misterij Bradavičarke ali se povezati z drugimi ljubitelji igre, obiščite www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery, za več informacij kliknite na www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Izvirnik si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190208005009/en/

Kontakti

Za medije:
Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
ali
Dana Whitney, 415-359-7006
dwhitney@jamcity.com

Vir: Jam City

Multimedijske vsebine

Foto

Harry Potter: Hogwarts Mystery zvezdni ples (Grafika: Business Wire)