O-STA

Tako bodo naporni delavniki postali zabavni: Sennheiser predstavlja popolnoma nove naglavne slušalke SC 100 za fleksibilen način dela

Nove naglavne slušalke SC 100 so zasnovane za modernega in profesionalnega uporabnika (foto Sennheiser)
HD stereo zvok, povečane ušesne blazinice, tehnologija zmanjšanja motenj (foto Sennheiser)
Sennheiser predstavlja popolnoma nove naglavne slušalke SC 100 za fleksibilen način dela (foto Sennheiser)

Nove naglavne slušalke SC 100 so zasnovane za modernega in profesionalnega uporabnika, ki daje pomen odličnemu zvoku, izvrstnemu dizajnu in udobju pri delu in na poti. "Nove slušalke smo razvili za moderen in fleksibilen način dela," je povedal direktor produktnega vodenja Theis Mork.

Novost

Sennheiser, ponudnik zvočnih rešitev vrhunske kakovosti, predstavil nove žične naglavne slušalke serije SC 100. Razvili so jih z vizijo modernega ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem. Primerne so za fleksibilne zaposlene, ki potrebujejo udobne žične slušalke, ki omogočajo, da so delovni dnevi bolj učinkoviti in prijetni.

HD stereo zvok, povečane ušesne blazinice, tehnologija zmanjšanja motenj

Slušalke SC 100 so na voljo v dveh izvedbah: enostranske (za eno uho) in dvostranske slušalke (za obe ušesi). Z napravami jih je mogoče povezati z različnimi vmesniki: 3,5 mm priključkom, prek USB-A ali USB-C. Uporabnike obojestranskih slušalk SC 100 bo razvajal Sennheiserjev veličasten HD stereo zvok, povečane ušesne blazinice pa bodo zmanjšale količino pasivnih šumov. Vseh 10 različic slušalk SC 100 ima vgrajen mikrofon s tehnologijo zmanjšanja motenj, ki odstrani zunanje šume in posledično omogoča optimalno razumevanje govora.

Za delo z različnih lokacij

"Veseli smo, da lahko na konferenci Cisco Live v Barceloni predstavljamo nove naglavne slušalke SC 100," je pred kratkim povedal Theis Mork, direktor produktnega vodenja pri Sennheiser Communications. "Profesionalni uporabnik današnjega časa je pri svojem delu bolj prilagodljiv in postavlja občutno višje zahteve glede delovnega okolja in opreme. Slušalke SC 100 smo razvili za tiste, ki bi rade volje delali z različnih lokacij: iz pisarne ali od doma, na potovanju ali na poti na delo. Slušalke ponujajo večje udobje in jih brez težav lahko priklopite na različne naprave. Zagotavljajo odličen zvok pri komuniciranju, poslušanju glasbe in multimedijskih vsebin," je pojasnil Theis Mork.

Inteligenten dizajn, čudovit zvok in enostaven transport

Zahvaljujoč prilagodljivim možnostim povezave, lahko slušalke SC 100 brez težav uporabljate z različnimi napravami. Slušalke so oblikovane elegantno in sodobno ter ponujajo funkcije, kot so Sennheiser Voice Clarity, mikrofon s tehnologijo zmanjšanja motenj za optimizirano razumljivost govora, nastavljivo prileganje, vrtljiv mikrofon in ušesne blazinice iz akustične pene ali mehkega umetnega usnja. Zaradi svoje inovativne oblike, ki omogoča, da uporabnik slušalke lahko ploščato zloži, so naglavne slušalke SC 100 tudi nezahtevne za prenašanje in shranjevanje.

###

O Sennheiser COMMUNICATIONS

Gre za skupno podjetje nemškega strokovnjaka za elektroakustiko Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG z mednarodno priznanim proizvajalcem slušnih aparatov William Demant Holding Group z Danske.

Skupno podjetje se opira na izkušnje obeh matičnih družb, ki sta vsaka na svojem področju v svetovnem tehnološkem vrhu.

Podjetje Sennheiser Communications A/S je bilo ustanovljeno leta 2003 in na svojem sedežu v danskem glavnem mestu Kopenhagen razvija nagrajene naglavne slušalke za profesionalne poslovne uporabnike in igralniško skupnost. "Za našim uspehom je več kot 150 let skupnega strokovnega znanja in sodobnih tehnologij, predvsem pa naša ekipa predanih strokovnjakov," poudarjajo. Podjetje Sennheiser Communications je specializirano za združevanje vrhunske kakovosti zvoka in reprodukcije zvoka z naprednimi tehnologijami slušnih aparatov in tehnologijami za digitalno obdelavo signalov z namenom ponujati vodilne izdelke za komunikacijo v klicnih centrih in pisarnah kot tudi naglavne slušalke za igralništvo in mobilne naprave.