O-STA

AMC-jeva priljubljena serija, drama borilnih veščin "Into The Badlands", se z zadnjimi osmimi epizodami poslavlja z malih ekranov. Nadaljevanje nas čaka v ponedeljek, 25. marca 2019, ob 22.00 na kanalu AMC

Nadaljevanje serije "Into The Badlands" (Foto AMC)

V nadaljevanju serije bomo lahko spremljali, kako zapornik Bajie posvari Sunnyja o tem, da ne more zaupati Pilgrimu. Ker pa sinovo življenje vsi na nitki, se Sunny spopada z odločitvijo o pomoči Pilgrimu pri odklepanju dvorane Meridian Chamber. Medtem si M.K. še vedno ni opomogel od dejstva, da je Sunny ubil njegovo mamo, zato ga žene sovraštvo. Widow se je v ujetništvu primorana soočiti s svojo preteklostjo, Moon pa si po tem, ko je Lydia na bojišču tvegala svoje življenje, da je rešila njegovo, prizadeva za njeno rešitev pred smrtjo. V zadnjih epizodah se bodo razkrile globoko zakopane skrivnosti, stkala se bodo nova zavezništva, saga pa se bo zaključila v epski bitki, ki bo končala vse boje.

Za AMC Studios so serijo "Into The Badlands" ustvarili izvršna producenta, showrunnerja oziroma vodji scenaristične skupine in pisca Alfred Gough in Miles Millar. Producirala sta jo z Oskarjem nominirana producenta Stacey Sher in Michael Shamberg v sodelovanju z ekipo, ki jo sestavljajo David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor, Karen Richards, Paco Cabezas in glavni junak serije Daniel Wu. Zasedbo sestavljajo Wu (Sunny), Nick Frost (Bajie), Aramis Knight (M.K.), Emily Beecham (The Widow), Orla Brady (Lydia), Ally Ioannides (Tilda), Lorraine Toussaint (Cressida), Sherman Augustus (Moon), Babou Ceesay (Pilgrim), Ella-Rae Smith (Nix) in Lewis Tan (Gaius).

###

O AMC Network International

AMC Networks International (AMCNI) je globalna skupina podjetja AMC Networks, ki priznane in zabavne vsebine zagotavlja v več kot 140 državah in območjih. AMCNI sestavljata globalni blagovni znamki SundanceTV in AMC ter priljubljeni, lokalno priznani programi iz različnih žanrov.

Za več informacij obiščite naslov www.amcnetworksinternational.com.

O AMC Networks International - Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je podružnica AMC Networks International in vodilno mednarodno podjetje na področju oddajanja in distribucije tematskih televizijskih programov. Trenutna ponudba vključuje 16 televizijskih programov v različnih žanrih, med katerimi so filmi, serije, otroški program, informacije in zabava ter šport.

Podjetje upravlja globalni del JimJama, evropski del za Sundance TV in različne kanale v srednji in vzhodni Evropi, kot so vodilni kanal AMC, Film +, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home in TV Paprika. Poleg tega družba upravlja tudi nemško plačljivo televizijo KinoweltTV in televizijo OBN v Bosni in Hercegovini.

Kanali AMCNI CNE so prilagojeni lokalnim gledalcem, jezikom in trgom, na številnih platformah na zahtevo in mobilnih napravah pa so na voljo tudi v HD različici.