O-STA

Veverica Mica in prav posebno darilo

Veverica Mica ponovno vabi v Europark

Veverica Mica to soboto, 16. februarja, ob 11. uri znova vabi v svojo družbo - na predstavo Prav posebno darilo. Tokrat bo prijetno zimsko dopoldne skupaj s svojimi prijatelji preživela v družbi zajca Benija, ki praznuje rojstni dan. Mrzlega zimskega jutra namreč Beni lačen, prezebel in čisto sam tava po gozdu. Vsi njegovi prijatelji spijo zimsko spanje. Nikogar nima, s komer bi lahko praznoval rojstni dan. Nihče mu ne zapoje pesmice in niti enega darila ni dobil. Beni si ne želi veliko. Morda je njegova edina želja le ta, da v dolgih zimskih dneh ne bi bil tako sam. Ko vse kaže, da tudi letošnji rojstni dan ne bo nič posebnega, Benija preseneti prav posebno darilo.

Po predstavi v izvedbi Pravljičarne vas Veverica Mica vabi še na prijetno druženje v ustvarjalno delavnico v 1. nadstropju.


###
SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 801.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

Dodatne informacije:

Europark
Petra Romih, vodja marketinga
Tel.: 02 320 82 22
e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR
Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi
Gsm: 040 512 880
e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si