O-STA

Škisova tržnica se vrača 9. maja

Študentska leta so nekaj čudovitega. To je čas cvetenja in razcvetanja, iskanja ravnotežja med obveznostmi in prostim časom. Živahni, polni veselja in energije, ki je nikoli ne zmanjka. Da smo kos vsem izpitom, se maja odklopimo od obveznosti in prepustimo največji študentski dogodivščini - Škisovi tržnici.

Edinstvena. Škisova. Devetega maja!

Tržnica, kjer vas namesto branjevk s solato za stojnicami pričakajo nasmejani študentje, ki z navdušenjem predstavljajo lokalne specialitete vseh koncev Slovenije, v večernih urah pa se pred prihajajočimi izpitnimi obveznostmi s prijatelji še zadnjič sprostijo ob zvokih največjih imen slovenske in tuje glasbene scene. Govorimo seveda o Škisovi tržnici!

Škisova tržnica je tradicionalna prireditev, ki jo organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) skupaj s študentskimi klubi, mladinskimi organizacijami in študenti. Prepletanje slovenske in mednarodne kulture in kulinarike obiskovalcu ponuja nepozabno doživetje čez celoten dan, zvečer pa se Škisova tržnica spremeni v prostor odlične glasbe in norih doživetij.

V 21. letih svojega delovanja je Škisova tržnica privabila skoraj pol milijona obiskovalcev, zahtevala več kot 150 mesecev priprav, 400 članov ekipe, 700.000 spitih vrčkov piva, sodelovala z več kot 1500 partnerji in predstavila več kot 3000 stojnic.

Zato rezervirajte 9. maj, dan, ki bo ponovno edinstven in nepozaben. Saj kot pravi "stari rek", "če nisi bil na Škisovi tržnici, nisi pravi študent!"


Več informacij:

Nina Miketič,
Vodja protokola in odnosov z javnostmi na Škisovi tržnici 2019
nina.miketic@skis-zveza.si
+386 40 594 036