O-STA

KYOCERA je predstavila novo linijo A3 večopravilnih naprav TASKalfa

Ljubljana, 19. februar 2019 - KYOCERA Document Solutions Europe, eno od vodilnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti, je predstavilo novo linijo A3 večopravilnih naprav TASKalfa, ki v podjetja vseh velikosti prinaša varen način tiskanja dokumentov. Nova serija je nadgradnja uspešne serije TASKalfa in prinaša izboljšave na področju varnosti in uporabnosti naprav.

Izdelki nove serije z vgrajenima moduloma Trusted Platform in Secure Boot omogočajo preprečevanje vdora zlonamerne programske opreme ali namestitve nepooblaščene strojne programske opreme v sisteme uporabnikov. Podatki uporabnika so zaščiteni s standardnim preverjanjem integritete v času izvajanja (Run-Time Integrity Checks) in z vgrajeno funkcijo šifriranja podatkov. S tem nove naprave prinašajo pomembno nadgradnjo varnosti tiskanja.

Nova serija večopravilnih naprav je zasnovana na strojni platformi, ki je bila preizkušena že v obstoječih izdelkih TASKalfa. Za svojo kakovost jo je raziskovalna organizacija Buyers Lab (BLI) nagradila s priznanjem "Najbolj zanesljiva blagovna znamka za barvne večopravilne naprave". Zasnova je že dokazala svojo zanesljivost in uporabnikom zagotavlja minimalne čase nedelovanja sistema, kar pripomore k večji učinkovitosti in produktivnosti uporabnikov.

Nova serija prinaša nabor barvnih naprav (TASKalfa 2553ci, TASKalfa 3253ci, TASKalfa 4053ci, TASKalfa 5053ci in 6053ci) in črnobelih (TASKalfa 5003i in TASKalfa 6003i), ki dosegajo hitrosti tiskanja do 60 strani v minuti. Vse naprave nove serije se ponašajo z barvnim zaslonom velikosti 10,1 palca, ki omogoča večjo uporabnost in lažji dostop do številnih funkcij upravljanja z dokumenti.

"V Kyoceri se zavedamo, da je varnost prednostna naloga podjetij. V kombinaciji z izboljšano uporabnostjo in nagrajeno zanesljivostjo, je inovativna nova linija TASKalfa idealna za stranke, ki želijo tiskati dokumente visoke kakovosti," je pojasnil Sylvester de Koning, produktni vodja za izdelke A3 pri KYOCERA Document Solutions Europe. "Podjetja lahko tako zmanjšajo stroške, ne da bi pri tem zanemarila druge pomembne dejavnike, kot sta na primer zanesljivost in varnost. "

Za večjo učinkovitost bo skrbel tudi senzor za zaznavanje približevanja ljudi, ki predstavlja naslednjo novost v novi seriji. Omogočal bo, da se naprava zbudi iz stanja pripravljenosti, takoj ko se ji uporabnik približa. Tako lahko pričakujemo, da bo uporabnik čakal krajši čas na svoje izpise, ali pa sploh ne.

Naprave se ponašajo z zavidljivimi hitrostmi skeniranja, ki dosegajo do 220 zajemov v minuti. V kombinaciji s tehnologijo za samodejni zajem, lahko naprave predstavljajo prvi korak na poti digitalne transformacije podjetij. Z dodatnimi programskimi paketi, kot je na primer Kyocera Capture Manager boste preprosto razširili funkcionalnosti naprav in jih postavili v vlogo vstopne postaje pri zajemu podatkov v sistemih za upravljanje vsebin.

V kombinaciji z varno programsko opremo za preverjanje pristnosti (avtentikacijo), kot sta na primer KYOCERA Net Manager in MyQ, lahko naprave pomagajo dodatno izboljšati ukrepe za zaščitito zasebnosti podatkov in s tem združljivost z uredbo General Data Protection Regulations (GDPR). Poleg tega pa se lahko varnost in učinkovitost novih naprav nenehno spremlja in upravlja na daljavo z uporabo rešitev KYOCERA Device Manager in KYOCERA Fleet Services, ki sta na voljo kot samostojni aplikaciji ali kot rešitvi v oblaku.

Celotna ponudba izdelkov TASKalfa, ki jih lahko uporabnik dopolni s široko paleto programskih rešitev, omogoča organizacijam, da delujejo na bolj varen in učinkovit način. Naša skupna prioriteta pa je, da ponudimo uporabnikom končno rešitev, ki zmanjšuje stroške in hkrati varuje občutljive podatke in sisteme.

##

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2018 je korporacija Kyocera zabeležila 11,9 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si