O-STA

Jan Plestenjak in Europark poskrbela, da so uživali "100 na uro"

Janov koncert na domu je prav posebno doživetje (foto Urša Culiberg)
Na Janov valentinov koncert je bilo skupaj s spremljevalci povabljenih tudi 25 nagrajencev Europarkove nagradne igre
Jan Plestenjak razveseljuje obiskovalce in obiskovalke Europarka Maribor (foto Marko Pigac)

Europark Maribor in Jan Plestenjak sta ponovno razvajala obiskovalce mariborskega nakupovalnega središča. A tokrat ne na nakupovalnih ulicah, kot je bilo to dober mesec dni nazaj, ampak v mariborski dvorani Tabor. V petek, 15. februarja, le dan po prazniku zaljubljencev, je bilo namreč na Janov veliki valentinov koncert skupaj s spremljevalci povabljenih tudi 25 srečnežev, ki so bili izžrebani v sklopu Europarkovega januarskega dogodka Spoznaj Jana!

Na koncertu "uživala 100 na uro"

Blanka s Ptuja je na Janov valentinov koncert prišla skupaj s prijateljico, ki je prav tako velika oboževalka slovenskega glasbenika. Nad dogajanjem, ki sta ga spremljali iz prve vrste, je bila navdušena. Povedala je, da je bilo "svetovno". Na koncertu sta uživali tudi Tatjana iz Maribora in Vlasta iz Juršincev, ki sta glasbeno poslastico doživljali vsaka v družbi svojega moža. Vlasta je še povedala, da je na koncertu "uživala 100 na uro." Nataša z Razkrižja pa je v družbi moža in prijateljice polna energije glasbeno druženje nadaljevala še na t. i. "after partyju", na katerem so se z Janom še enkrat fotografirali.

Koncert v objemu doma

Nagradne vstopnice za Janov koncert v dvorani Tabor pa niso bile glavni dobitek Europarkove nagradne igre. Predvidoma aprila bo Jan priredil poseben koncert za glavno nagrajenko - gospo Lojzko z Zgornje Ložnice. Jan bo zanjo in njene najbližje pripravil nepozabno glasbeno doživetje kar v osrčju njenega doma.