O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS2419+

Namizni strežnik NAS z veliko kapaciteto hrambenega prostora omogoča rastočim podjetjem obvladovanje velikih količin podatkov.

Ljubljana, 26. februar 2019 - Synology Inc. je predstavil DiskStation DS2419+, namizni strežnik NAS z 12 režami za diske, ki omogoča majhnim in srednje velikim podjetjem obdelavo večjih količin podatkov. Naprava bo v veliko pomoč administratorjem IT, ki se bodo lažje spopadali z vse večjimi količinami podatkov, ki nastajajo v rastočih podjetjih.

"Manjša ali srednje velika podjetja se ponavadi ne morejo pohvaliti s posebno strežniško sobo," je izjavil Jason Fan, produktni vodja pri Synology Inc. "DS2419+ je zasnovan tako, da rastočim podjetjem pomaga uvesti nadgradljivo rešitev za hrambo podatkov, ki se bo zlahka prillagodila obstoječi infrastrukturi v podjetju."

Bistvene novosti DS2419+ vključujejo:

· Velik in skalabilen prostor za hrambo podatkov, ki se lahko primerja s strežniki, ki so namenjeni vgradnji v komunikacijske omare: DS2419+ z 12 režami za diske prinaša velikanski prostor za hrambo, ki se lahko primerja s strežniki, višine 2U, ki so namenjeni vgradnji. Z dodatno razširitveno enoto DX1215 pa lahko prostor za hrambo še dodatno razširite na skupno kapaciteto 336 TB.

· Štirijedrni procesor in spomin DDR4, ki je razširljiv na 32GB: 2.1 GHz štirijedrni procesor bo z lahkoto opravil različne naloge hrambe podatkov, vgrajeni spomin 4GB DDR4 SODIMM pa boste lahko nadgradili do 32GB.

· Reža PCIe 3.0 podpira vgradnjo dodatnega vmesnika NIC ali M.2 NVMe/SATA SSD M2D18: uporabniki lahko izberejo različne dodatne možnosti, odvisno od scenarijev uporabe. Poleg štirih vgrajenih vrat 1GbE je na voljo tudi opcijska kartica omrežnega vmesnika, ki omogoča povečanje prepustnosti omrežja na 1.700 Mb/s. Za povečanje naključnih IOPS zmogljivosti je na voljo tudi M.2 NVMe / SATA SSD vmesnik M2D18.

· Napredni datotečni sistem Btrfs omogoča 65.000 posnetkov stanja na nivoju sistema in 1.024 posnetkov stanja za vsako deljeno mapo: po zaslugi datotečnega sistema Btrfs, DS2419 + podpira vrhunsko tehnologijo za izdelavo posnetkov stanja. Sistem ponuja zaščito podatkov v deljenih mapah, ki jo je mogoče načrtovati z urniki in deluje skoraj v realnem času. Virtualni računalniki in iSCSI LUNi tako ostajajo varni in dosegljivi tudi v primeru nesreč.

DS2419+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že osmo leto zapored.

Ob nakupu DS2419+ lahko naročite tudi razširjeno Synologyjevo garancijo (EW202), ki je na voljo v izbranih regijah, tudi v Sloveniji. Zagotavlja do 5 letno dodatno jamstvo za strojno opremo.

Za več informacij o DS2419+, obiščite http://www.xenon-forte.si/Novosti/Novosti-Synology.

Za več informacij o razširjenem jamstvu, obiščite https://www.synology.com/products/Extended_Warranty.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si