O-STA

Konferenčni klic družbe We Company s finančnimi rezultati za finančno leto 2018

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- WeWork Companies Inc. (družba) bo v ponedeljek 25. maja 2019 ob 17:00 po vzhodnem času kot izdajatelj prednostnih obveznic (Senior Notes) z obrestno mero 7.875% in z dospelostjo leta 2025 (prednostne obveznice) izvedel konferenčni klic za nekatere kvalificirane udeležence, v katerem bo predstavil finančne rezultate družbe za finančno leto 2018.

Trenutni lastniki in upravičeni lastniki prednostnih obveznic, verodostojni prihodnji kupci prednostnih obveznic, ki so kvalificirani institucionalni vlagatelji, kot jih definira člen 144A ameriškega zakona o vrednostnih papirjih (Securities Act) iz leta 1993, ali nerezidenti ZDA (kot jih definira regulacija S po zakonu o vrednostnih papirjih iz leta 1933), analitiki vrednostnih papirjev in finančne institucije, ki delujejo na trgu vrednostnih papirjev, lahko dostop do informacij za konferenčni klic pridobijo z registracijo na varni spletni strani družbe investors.wework.com. Dodatne informacije o klicu (vključno s klicno številko) bodo na voljo na varni strani.

Subjekti, ki bodo zaprosili za dostop do varne spletne strani družbe, bodo morali predložiti določena zagotovila in jamstva, ki potrjujejo njihov status lastnikov in upravičenih lastnikov prednostnih obveznic, kvalificiranih institucionalnih vlagateljev v prednostne obveznice ali analitikov vrednostnih papirjev oziroma udeležencev na trgu. Informacije, ki bodo zagotovljene na varni spletni strani družbe, bodo veljale kot zaupne.

Originalno verzijo sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190318005848/en/


Kontakti

Vprašanja investitorjev:
Aristaia Vasilakis
Investor@wework.com

Vprašanja medijev:
Dominic McMullan
Press@wework.com



Vir: WeWork Companies Inc.