O-STA

Iskanje čokoladnega zajca - ob morju

Ali ste vedeli, da 59 % ljudi najprej poje ušesa na čokoladnem zajčku? Zakaj ne bi v tej sladki razvadi uživali tudi vi? V družbi vaših najbližjih. S pogledom na morje.

Velikonočna jutra "par excellence"

Prebujanje s pogledom na morje, ob vonju mediteranskih dreves je luksuz posebne vrste. Če k temu dodamo še bogat velikonočni zajtrk ob klavirski spremljavi in obisk svete maše v moderni cerkvi Marije Rožnovenske, dobimo popoln velikonočni oddih. Ne zamudite niti plavanja v 42.000 let starem termalnem Pramorju Term Portorož in si privoščite zdravilno vročino sedmih različnih savn 1.000 m2 velikega Sauna Parka.

Delavnice za otroke

Velikonočni čas je čas otrok. Nasmeh do ušes med barvanjem velikonočnih jajc in druženjem z vrstniki napolni tudi naša srca. Privoščite si družinski oddih, o katerem bodo govorili še mesece. Otroške delavnice Mini Kluba vas pričakujejo. Za nepozabne spomine.

Lepi v svoji koži

Lepota je stvar odločitve in je odvisna od tega, koliko smo pripravljeni narediti zase. Zakaj si ne bi vzeli nekaj časa zase in si omogočili celostne sprostitve, ki bo vplivala na zdravje duha in telesa? Center za estetiko in anti-aging nudi najnovejše pomlajevalne tretmaje. Ki jih bodo opazili!

Gurmansko kosilo le nekaj korakov od morja

Plavanje, savnanje in morski zrak prebudijo apetit. Naj bo tokratno velikonočno kosilo nekaj posebnega. Presenetite svojo boljšo polovico z nenavadnimi jedmi pod taktirko Chéfa Boruta Jakiča iz Restavracije Salina. Kosilo v belih rokavicah. Pečeno jagenjčkovo pleče v omaki modrega pinota. Potica malo drugače. Vidva.