O-STA

Razstava likovnih del na temo varnosti otrok v cestnem prometu kmalu v avli mestne hiše

Velenje, 21. marca 2019 - V ponedeljek, 25. marca 2019, v avli Mestne občine Velenje odpiramo razstavo likovnih del na temo varnosti otrok v cestnem prometu.

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Velenje vsako šolsko leto razpiše nagradni likovni natečaj na temo varnosti otrok v cestnem prometu. Letos je na natečaj na temo "Ko voziš, ne telefoniraš" prispelo 103 likovnih del učencev prve triade petih velenjskih osnovnih šol, od tega bo 37 del nagrajenih in razstavljenih v avli Mestne občine Velenje.

Odprtje likovne razstave bo v ponedeljek ob 11. 30 uri v sejni dvorani Mestne občine Velenje. Razstavljena likovna dela bodo na ogled do 5. aprila 2019. Prisotne bo ob odprtju razstave nagovoril predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Velenje Matjaž Pečovnik. Kulturni program bodo pripravili učenci in učitelji Osnovne šole Livada.

Prijazno vabljeni tudi predstavniki medijev!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

mag. Maša KočevarKabinet župana

T: 03 8961 546
.........................................................................................................................