O-STA

Ne pozabite: v času velikonočnih praznikov bo prilagojeno izvajanje plačil

Prihajajoči velikonočni prazniki bodo tudi letos nekoliko spremenili urnik plačilnih transakcij. V večini držav Evropske unije je namreč praznik in dela prost dan že petek, 19. april, v ponedeljek, 22. aprila, pa bomo praznovali tudi v Sloveniji. Ker slovenske banke plačila poravnavamo prek evropskih plačilnih sistemov, bomo plačilne storitve izvajali po nekoliko spremenjenem urniku.

Evropski plačilni sistemi 19. aprila 2019 ne bodo delovali, zato bomo v NLB izvajali le tista plačila, pri katerih imata plačnik in prejemnik plačila račun odprt v NLB. Domača in čezmejna plačila v tuji valuti ter plačila v tretje države pa bomo izvajali po spremenjenem urniku.

Vse podrobnosti o izvajanju plačil med velikonočnimi prazniki so dostopne tukaj.

Kljub spremenjenemu urniku plačilnih transakcij bodo NLB Poslovalnice v petek, 19. aprila, odprte po ustaljenem odpiralnem času, naši svetovalci iz Kontaktnega centra pa bodo - tudi v času praznikov - strankam na pomoč priskočili kadarkoli jih bodo potrebovale. Zanje so namreč dosegljivi 24 ur na dan, vse dni v letu, in sicer tako prek telefonske številke (01) 477 20 00, prek video klica kot tudi spletnega klepeta.

Želimo vam lepe praznike,

NLB Komuniciranje