O-STA

Nove lastnosti knjižnih skenerjev CZUR

Ljubljana, 08. maj 2019 - Kitajski proizvajalec knjižnih (Over-head) skenerjev je v zadnjem obdobju ponudil kar nekaj novosti. Predstavil je nov model ET18 Pro, ki je nadgradnja vstopnega modela ET 16 Plus in se ponaša s kamero z 18 milijoni pixlov in brezžično povezljivostjo. Funkcija Wi-Fi uporabnikom omogoča skeniranje brez uporabe osebnega računalnika, aplikacijo pa lahko prevzamete v spletnih trgovinah Apple App Store in Google play.

Še več novosti pa prinaša zadnja nadgradnja operacijskega sistema. Glavna novost je podpora za istočasno izrezovanje (Crop) večih delov površine skeniranja. Programska oprema samodejno zazna več objektov in jih poskenira v ločene datoteke. Funkcija je še posebej uporabna za skeniranje vizitk ali kartic ID, saj lahko izdatno prihrani na času skeniranja manjših dokumentov.

Nadgradnjo operacijskega sistema z oznako CZUR Scanner 4.5 for Windows, najdete na spletnem naslovu https://www.czur.com/support.

Več informacij o knjižnih skenerjih CZUR, dobite na naslovu http://www.xenon-forte.si/Re%C5%A1itve/Strojna-oprema/Skenerji/CZUR.

###

O podjetju CZUR

CZUR je visoko tehnološko podjetje iz Shenzhena na Kitajskem, ki je usmerjeno v izdelavo pametnih rešitev za podjetja in domače uporabnike. Trgu so se predstavili s pametno rešitvijo za hitro skeniranje vezanih dokumetov, na primer knjig, in drugih oblik dokumentov. Prodajni program poleg skenerjev sestavljajo še programska oprema za osebne računalnike, storitve v oblaku, aplikacije za mobilne naprave in razvoj posebnega algoritma za skenerje. Prodajna mreža, ki jo sestavlja več kot 50 distributerjev v več kot 30 državah,se ves čas dopolnjuje. CZUR v Sloveniji zastopa podjetje Xenon forte d.o.o..

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Xenon forte d.o.o. je podjetje s skoraj trideset-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon forte Montenegro in Xenon forte d.o.o. Sarajevo skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, CZUR, Trodat in KAI na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore. Dejavnost podjetja je distribucija in prodaja izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije ter storitev na tem področju. Glavni program je distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije Kyocera. Podjetje Xenon forte sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si