O-STA

Hitri kredit za podjetja sklenjen že v nekaj minutah

Hitri kredit za podjetja sklenjen že v nekaj minutah

Kadar se želijo podjetja hitro odzvati na poslovne priložnosti, je pomembno, da imajo zagotovljene vire, tudi finančne, da lahko te priložnosti čim bolje izkoristijo. Da bi podjetnikom poenostavili in omogočili hitrejši dostop do finančnih virov, smo v NLB razvili storitve hitrega financiranja - Hitri kredit in Hitri limit. Te poslovnim strankam omogočajo, da do dodatnih denarnih sredstev pridejo hitro, preprosto in varno le z nekaj kliki v mobilni banki Klikpro ali v nekaj minutah v poslovalnici.

"V NLB razumemo potrebe podjetij po fleksibilnejšem uravnavanju likvidnosti poslovanja in po tem, da se lahko čim hitreje odzivajo na potrebe trga, na svoje poslovne priložnosti, zato smo jim želeli omogočiti hitrejši in lažji dostop do bančnih finančnih virov," razloge za ponudbo hitrega financiranja podjetij pojasnjujeta Nataša Mištrafović in Nataša Colnar iz NLB Upravljanja ponudbe pravnih oseb.

Podjetja se lahko odločajo med tremi oblikami hitrega financiranja, in sicer med:

  • Hitrim kreditom z ročnostjo do 36 mesecev, ki ga lahko sklenejo v mobilni banki Klikpro ali v poslovalnici,
  • Hitrim limitom na poslovnem računu z ročnostjo do 12 mesecev, ki ga prav tako lahko sklenejo v mobilni banki Klikpro ali v poslovalnici, ter
  • med Hitrim limitom na NLB Poslovni kartici Mastercard, ki ga lahko sklenejo v eni izmed 50 NLB Poslovalnic.
Hitro financiranje podjetij je preprosto, a tudi povsem varno

Hitro financiranje ima za podjetja številne prednosti. Med drugim je postopek z le štirimi koraki v mobilni banki Klikpro nadvse preprost, hkrati pa tudi povsem varen. Sklepanje je mogoče brez obiska poslovalnice, saj uporabniki mobilne banke Klikpro Hitri kredit ali Hitri limit lahko sklenejo kadarkoli želijo - 24/7 in s tem prihranijo tako na času, kot na poti. Prav tako stranki ni treba prinašati dodatne dokumentacije (bilance ipd.) kot tudi ji ni treba urejati zavarovanja (npr. menice, poroštva), plača pa le dodatno nadomestilo strošek za oceno tveganja. Sklepanje je hitro, v le nekaj minutah, odobrena sredstva pa so na poslovnem računu takoj.

Hitro ne pomeni brez razmisleka

Čeprav so finančna sredstva po novi ponudbi dostopna hitreje in lažje, mora biti odločitev za kredit še vedno premišljena. Preden se stranke zadolžijo, morajo pretehtati vse pogoje financiranja, razmisliti o tem, kako bo vplivalo na poslovanje, enako, kot bi razmislili o "navadnem" kreditu. Pri tem se lahko zanesejo na pomoč bančnih strokovnjakov v NLB, ki razumejo potrebe podjetij in poskušajo poiskati ustrezne rešitve v določenem trenutku. To, kar prepriča banko - dobra vizija, dober izdelek ali storitev, za katerimi podjetniki in podjetja stojijo, dodelan poslovni model in trden finančni načrt - je tudi temelj za njihovo dolgoročno rast ter vzpostavlja zaupanje med podjetjem in banko.