O-STA

Portorož - mesto vrtnic praznuje

Privoščite si lahko tajsko razvajanje z oljem vrtnice, biserno kopel ali piling s soljo in vrtnico
Preizkusite prvovrstna razvajanja za telo in dušo s portoroško vrtnico
V hotelih LifeClass Portorož so ves mesec maj posvetili portoroški vrtnici

Zaliv rož je ime dobil po sveti Mariji Rožnovenski, zavetnici mornarjev. Prebivalci Portoroža zgodbo o nastanku zaliva tradicionalno obeležijo vsako leto na festivalu Rose & Rosé. Letos se boste lahko naužili vonjanja cvetoče portoroške vrtnice in dobrot na gurmanskih kulinaričnih stojnicah na zadnji vikend v maju, in sicer 24. in 25. maja na portoroškem Rožnem vrtu oziroma v primeru slabega vremena pred Mind Hotelom Slovenija. Organizatorji obljubljajo pestro dvodnevno dogajanje ob okušanju vina rosé ter jazz & blues ritmih.

Lepotni tretmaji z vrtnico

Ves maj pa so vrtnicam in njihovemu pozitivnemu vplivu na telo, kožo in um posvetili v hotelih LifeClass Portorož. V Termah Portorož vas pričakuje posebna ponudba lepotnih tretmajev z esencialnim oljem vrtnice in vrtničnimi cvetovi. Privoščite si lahko tajsko razvajanje z oljem vrtnice, biserno kopel ali piling s soljo in vrtnico. Vaša koža bo na videz mladostnejša, izvleček vrtnice pa bo zmanjšal občutljivost kože in lasišča.

Cvetlično kosilo

Vrtnice se vse bolj uporabljajo tudi v kuhinji. Pripravite si pomladno solato z užitnimi cvetovi in svežimi zelišči ali si privoščite barvite grižljaje v Istrian bistro & Tapas baru. Za "piko na i" bodo poskrbeli domači makroni z dodatkom rožnih cvetov izpod rok slaščičarskih mojstric Café Centrala. In ne pozabite na kapljico ali dve svojega najljubšega cvetličnega parfuma za večer v dvoje. Šopek, ki vam ga podari najdražji, statistično dokazano izboljša vaše razpoloženje v naslednjih nekaj dneh!