O-STA

OKEx po novem z USDK, skladnim stabilnim kovancem, vezanim na ameriški dolar, ki ga izdajata OKLink in Prime Trust

VALLETTA, Malta--(BUSINESS WIRE)-- OKEx, ena izmed vodilnih borz za kriptovalute na svetu, je danes sporočila, da odslej na borzi kotira tudi USDK, stabilen kovanec, vezan na ameriški dolar, ki sta ga izdala strateška partnerja OKLink in Prime Trust. Novi stabilni kovanec bo kotiral na trgovalni platformi fiat-to-token (C2C) borze OKEx skupaj s šestimi drugimi klasičnimi valutami - CNY, VND, GBP, RUB, EUR in TRY in tudi na platformi promptnega (spot) valutnega trgovanja skupaj s 11 trgovalnimi pari, ki so našteti spodaj.

Sporočilo za javnost vključuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190603005420/en/

· BTC/USDK · ETC/USDK · TRX/USDK

· LTC/USDK · BCH/USDK · BSV/USDK

· ETH/USDK · EOS/USDK · USDT/USDK

· OKB/USDK · XRP/USDK

USDK je stabilen kovanec ERC-20, ki sta ga razvili OKLink, podjetje za tehnologijo blockchain, in Prime Trust, sklad z licenco v ZDA. Za vsakim USDK-jem stoji 1 USD iz posebnega računa Prime Trusta. Z zagotovljenim pretvorbenim tečajem 1:1 med USDK in USD, je monetarna vrednost 100-odstotno zagotovljena. Poleg tega bo revizijsko podjetje podajalo mesečna poročila, da bo transparentnost poslovanja za javnost maksimalna.

OKEx bo novo kotacijo proslavila z dvodnevno akcijo v sodelovanju z OKLinkom, v sklopu katere bosta ponujala enoodstotno pretvorbeno premijo uporabnikom borze OKEx. V času promocije lahko uporabniki pretvorijo USDT v USDK po posebnem tečaju 1 proti 1,01.

"Vznemirjeni smo zaradi kotacije USDK. S pomočjo novega stabilnega kovanca smo naredili korak naprej v gradnji novega gospodarstva na osnovi blockchaina, ki spodbuja finančno vključenost prek opuščanja posrednikov," je dejal Andy Cheung, operativni vodja v OKEx. "Razumemo zadržke zaradi revizije s strani tretjega podjetja, vendar z novo uvrstitvijo skladnega stabilnega kovanca na borzo upamo, da bomo svojim uporabnikom omogočili varno in zanesljivo izkušnjo trgovanja, ki jo zagotavlja visoka transparentnost in redna revizija. Veselimo se, da bomo USDK v bodoče vključili v bolj decentraliziranje aplikacije znotraj poslovnega okolja OKEx-a."

Več informacij o USDK

Konec

O podjetju OKEx

OKEx je ena vodilnih globalnih borz za digitalna sredstva s sedežem na Malti, ki ponuja obsežne storitve na področju trgovanja z digitalnimi sredstvi, vključno s trgovanjem z žetoni, s terminskimi pogodbami, posli swap brez dospetja in sledilni indeks globalnih posrednikov pri tehnologiji blockchain. Borza trenutno nudi več kot 400 žetonov in terminskih trgovalnih dvojic, kar uporabnikom omogoča optimizacijo strategij. Platforma nudi varno, zanesljivo in stabilno okolje za trgovanje z digitalnimi sredstvi milijonom uporabnikom iz več kot 200 držav in regij.

Sporočilo za javnost v izvirniku si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190603005420/en/

Kontakti:


Jennifer Chow
Jennifer.chow@okex.com

Vivien Choi
Vivien.choi@okex.com


Vir: OKEx


Večpredstavnostne vsebine

Foto: Skladen stabilen kovanec USDK sedaj kotira na borzi OKEx fiat-to-token (C2C) in platformi promptnega (spot) valutnega trgovanja (Grafika: Business Wire)