O-STA

Ekipa Eho je regijski startup leta 2019

Velenje, 10. junij 2019 - V četrtek, 6. junija 2019, se je v Podjetniškem centru Standard slavnostno zaključil že 4. Podjetniški trampolin. Regijski startup leta je izbiralo 133 prisotnih, ki jih je prepričala ekipa EHO, prva slovenska naravna, mineralna kozmetika v leseni embalaži. Podžupan Mestne občine Velenje Peter Dermol je v uvodnem nagovoru izpostavil dobro podporno okolje lokalne skupnosti in SAŠA inkubatorja za razvoj podjetniških idej, vsem zmagovalcem čestital in zaželel uspešno podjetniško pot.

Podjetniški trampolin je šesttedenski program SAŠA inkubatorja, ki ekipam omogoča razvoj od ideje do prodaje. Izmed 28-ih prijavljenih podjetniških ekip, so izbrali 12 tistih, ki so ob pomoči vrhunskih strokovnjakov iz prakse šest tednov gradile svoje ideje. Na zaključnemu dogodku se je šest najboljših ekip premierno predstavilo pred potencialnimi investitorji in podjetniki.

Trend povpraševanja po naravni kozmetiki je v porastu, zato Eho ličila z izjemnim dizajnom odgovarjajo potrebam pet milijardnega trga osebne higiene s 100 % naravno kozmetiko. Za razliko od ostale kozmetike, Eho skrbno varuje okolje s svojo ekološko usmerjenostjo in inovativno leseno embalažo. Ekipa EHO, katere člani so Mojca Kotnik, Damjana Kotnik, Žiga Borovnik, je prejela dve nagradi, in sicer vavčer za ekspertno svetovanje v vrednosti 10 tisoč evrov in letno članarino v Klubu podjetnikov SAŠA regije.

Video ekipe EHO https://youtu.be/rMKU6-b1o2I.

Pripenjamo video povezave še petih uspešnih predstavitev.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje