O-STA

OKEx-ov žeton OKB in OKLinkov stabilen kovanec USDK na Bitfinexu

VALLETTA, Malta--(BUSINESS WIRE)-- OKEx, ena izmed vodilnih borz za kripto valute, je sporočila, da njen lastni žeton OKB kotira na še eni vodilnih borz za kriptovalute Bitfinexu. Na Bitfinexu bo prav tako kotiral USDK, stabilen kovanec, ki sta ga razvila OKLink, podjetje s področja blockchain tehnologije, in Prime Trust, registrirana družba za fiduciarne posle s sedežem v Navadi, ZDA (Dodatne informacije). Devet novih trgovalnih parov bo uradno začelo kotirati na Bitfinexu 13. junija 2019 ob 10. uri (UTC): USDK/USD, BTC/USDK, ETH/USDK, USDT/USDK, EOS/USDK, OKB/USD, OKB/BTC, OKB/ETH in OKB/USDT.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostve vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190612005718/en/

Da bi okrepil OKEx-ovo poslovno okolje OKB uporabnikom OKEx-a omogoča opravljanje različnih storitev, kot so vzpostavitev OKExove partnerske borze, poravnavanje stroškov trgovanja in naročanje novih žetonov na platformi za trgovanje z žetoni OK Jumpstart. Ker OKB lahko uporablja na veliko načinov, se je njegov tržni delež v zadnjih mesecih povečal, kažejo podatki objavljeni na CoinMarketCapu.

OKB, lastni žeton OKEx-a, trenutno deluje na platformi Ethereum Network (ERC20). Kasneje letos se bo premaknil na OKChain, blockchain, ki ga razvija OKEx. Trenutno je v zadnji fazi testiranja.

"Naš cilj je spodbujati novo gospodarstvo na osnovi blockchain tehnologije. Da bi dosegli finančno vključenost brez posrednikov, ne delujemo kot izolirana enota. Verjamemo, da je za spodbujanje rasti na trgu ključno ekipno delo, zaradi česar smo se tudi povezali z drugimi vodilnimi igralci te industrije, da bi ustvarili novo energijo," je dejal Andy Cheung, operativni vodja OKEx-a. "Kotacija OKB na Bitfinexu je šele začetek, priznanje našega lastnega kovanca in platforme med kolegi, še naprej pa bomo raziskovali potencialne priložnosti za vsakovrstno sodelovanje z drugimi igralci v industriji. Nenehno si prizadevamo za ustvarjanje poštenega in transparentnega trgovanja in pozivamo partnerje s podobnim prepričanjem k sodelovanju."

Prosimo spremljajte nas v živo prek OKEx-jevega Twitter računa.

KONEC

O OKEx-u

OKEx je ena vodilnih borz za digitalna sredstva s sedežem na Malti, ponuja pa celovite storitve trgovanja z digitalnimi sredstvi, vključno s trgovanjem fiat-to-token, promptnim trgovanjem in trgovanjem z derivativi za stranke s celega sveta na področju blockchain tehnologije. Borza trenutno nudi več kot 400 žetonov in terminskih trgovalnih dvojic, kar uporabnikom omogoča optimizacijo strategij.

Sporočilo za javnost v izvirniku si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190612005718/en/

Kontakti

Jennifer Chow
Jennifer.chow@okex.com