O-STA

S BLOCK so-gostitelj foruma World Blockchain Forum Singapore & World Blockchain Award Asia

BERN, Švica--(BUSINESS WIRE)-Težko pričakovani azijski blockchain dogodek World Blockchain Forum · Singapore & World Blockchain Award · Asia bo potekal 22. in 23. junija 2019 v hotelu Marina Bay Sands v Singapurju. Na konferenci se bo zbralo več kot 4.000 svetovnih elitnih predstavnikov vlad, združenj, regulacijskih agencij, investicijskih inštitucij, sodelujočih v blockchain projektih ter predstavnikov finančnih tehnologij in medijev, da bi se pogovorili o trendih in inovacijah v industriji, izpostavili pionirje industrije in prispevek k promociji industrije ter dosegli zdrav in hiter razvoj!

So-gostitelj svetovnega blockchain foruma World Blockchain Forum Singapore & World Blockchain Award Asia bo S BLOCK. Kot hitro rastoča platforma za upravljanje z digitalnim premoženjem se je S BLOCK razvil za blockchain industrijo. Cilj hitro rastoče platforme je služiti digitalnemu finančnemu okolju, komercializirala pa naj bi se do konca leta 2019. Slogan S BLOCKA je "sprostiti vaša digitalna sredstva". Platforma vlagateljem nudi tudi dostop do glavnih kriptovalut kot so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), kot tudi nišnih kriptovalut, da bi tržni dostop za vlagatelje postal bolj demokratičen. Z odlično podjetniško kulturo in vodilnimi tehničnimi izkušnjami je S BLOCK na poti, da postane vodilni na trgu blockchain industrije.

WBF Singapore bo združil vodilne inštitucije, kot so EY, PwC, R3, Lenovo, Huawei, Dubai Blockchain Centre in druge, da bi delil svoja mnenja in projekte splošni javnosti. Aktualne teme, kot so RegTech, predpisi in nove tehnologije bodo temeljito obdelane. Naši cenjeni govorci bodo predstavili svoje ekskluzivne poglede na multinacionalne politike in prednosti blockchaina, najnovejše trende ter napovedi za prihodnost blockchaina. WBF Singapore bo združil vse delujoče na področju blockchaina in navdušence nad to tehnologijo, ki se bodo udeležili dogodka. Pričakujemo, da bomo zbrali najboljše ume Azije, da bodo analizirali blockchain z inovativnimi zamislimi, vrhunsko tehnologijo in natančnimi analizami.

Številne znane osebnosti in strokovnjaki iz industrije se bodo zbrali, da bi se pogovorili o najnovejših trendih v industriji, predstavili inovativne projekte, obete za raziskovalno industrijo in dokončali globalno distribucijo na svetovnem zemljevidu kripto ekonomije. Prisotnost S BLOCKA na forumu udeleženci že nestrpno pričakujejo. Zdaj, ko se blockchain tehnologija počasi uveljavlja kot splošno priznana tehnologija, trg kriptovalut pa se je nizkonivojsko dolgoročno prilagodil, bo S BLOCK še naprej uporabljal svoje prednosti, da bo olajšal delovanje industrije. S Block bo še naprej trdo delal s svojo vrhunsko ekipo ustanoviteljev, odlično podjetniško kulturo in vodilnimi tehniškimi izkušnjami.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190614005232/en/

Kontakti

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com


Vir: SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD