O-STA

Podjetje Phunware daje na voljo uporabniške žetone Phun v globalnem obsegu

AUSTIN, Texas--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Phunware, Inc. (NASDAQ: PHUN), celovita podjetniška platforma v oblaku za mobilne telefone, ki ponuja izdelke, rešitve, podatke in storitve za svetovne znamke, je sporočilo, da so uporabniški žetoni Phun sedaj na voljo na mednarodnih trgih.

"Phun je nov uporabniški žeton, ki omogoča mednarodni skupnosti, da lahko sodeluje v naši podatkovni izmenjavi s tehnologijo veriženja blokov in ekosistemu mobilne zvestobe, medtem ko se mi zavzemamo za globalno uveljavitev v prevladujočem trendu in prihodnje kotacije," je izjavil Randall Crowder, operativni direktor podjetja Phunware.

Phunware, podjetje s sedežem v mestu Austin v deželi Texas, že 10 let uspešno sodeluje z največjimi organizacijami po svetu. Ponudba Multiscreen as a Service (MaaS - Multizaslon kot storitev) podjetja Phunware pomaga lestvici največjih podjetij Global 1000, da se prilagodijo standardom in izboljšajo svoje delovanje in upravljanje ter okrepijo pobude monetizacije za iOS in androidne naprave med uporabniki, ki opravijo več sto tisoč transakcij prek aplikacij vsako sekundo po vsem svetu. Phunware tako omogoča poglobljene izkušnje igranja in gledanja filmov za Paramount Pictures International, poganja strojne opreme Juniper, Cisco ali HP Aruba za aplikacijske lokacijske storitve ali povezuje elektronske zdravstvene kartoteke (EHR), kot so Epic ali Cerner. za paciente v zdravstvu.

"Naša platforma MaaS doseže več kot 1 milijardo unikatnih naprav vsak mesec in obravnava v povprečju več kot 4 milijarde dogodkov vsak dan po celem svetu," je dejal Alan S. Knitowski, soustanovitelj in glavni izvršni direktor podjetja Phunware. "Preden smo se odločili za prvo javno prodajo na koncu lanskega leta, so bili med našimi glavnimi strateškimi vlagatelji Cisco Systems, Samsung, WWE in PLDT, medtem ko je naša ponudba mobilnih rešitev naslavljala potrebe po programski opremi, podatkih in aplikacijah raznovrstnih in enakovrednih organizacij, tako v športu (NFL, NASCAR in Olimpijske igre) kot v prodaji, nepremičninah, zdravstvu, tehnologiji, letalstvu in turizmu.

Podjetje Phunware je pred kratkim dalo na voljo svojo dvojno strukturo žetonov, da bi se tako prilagodilo sedanji regulatorni situaciji. Phun je uporabniški žeton, ki uporabnikom omogoča, da monetizirajo svojo digitalno aktivnost, medtem ko sodelujejo v dobičkonosnih dinamikah z znamkami, PhunCoin pa ostaja skladen premoženjski žeton, ki uporabnikom omogoča, da monetizirajo svojo digitalno identiteto in ponuja imetnikom dividendo PhunCoin.

Glede na trenutno regulatorno okolje bo žeton Phun sprva na voljo le izven Združenih držav Amerike in Kanade. Vlagatelji izven Združenih držav Amerike in Kanade lahko kupijo Phun tako, da se registrirajo na https://buy.phuntoken.com/.

Za več informacij o uporabniškem žetonu Phun, obiščite https://www.phuntoken.com/ ali pošljite e-pošto na phun@phunware.com.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190625006051/en/

Kontakti

Mediji in stiki z javnostjo:
Brent Brightwell
bbrightwell@phunware.com
T: (512) 693-4199 x6604

Vlagatelji:
Phunware, Inc.
investorrelations@phunware.com
T: (512) 693-4199

Vir: Phunware, Inc.