O-STA

Kyocera je predstavila novo serijo kompaktnih A4 črnobelih naprav

Ljubljana - 2. julij 2019: Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavilo novo serijo A4 črnobelih ECOSYS tiskalnikov. Nove naprave so zasnovane tako, da podjetjem pomagajo upravljati izpise bolj varno in učinkoviteje kot kdajkoli prej, obenem pa znatno zmanjšajo vpliv na okolje.

Nove naprave dopolnjujejo portfelj A4 črnobelih laserskih naprav ECOSYS. Zasnovane so bile za uspešno tiskanje večjih količin dokumentov. Uporabniki se bodo tako lažje spopadali z vse večjimi potrebami po okolju prijaznem in učinkovitem tiskanju.

ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn in ECOSYS P3155dn združujejo visoko produktivnost in trajnost. V primerjavi s svojimi predhodniki, se ponašajo tako s prenovljenim dizajnom, kot tudi z nadgrajenimi funkcionalnostmi, s čimer prinašajo izboljšano uporabniško izkušnjo.

Trije novi izdelki predstavljajo najnovejšo posodobitev Kyocerine najpopularnejše serije ECOSYS. Že od svoje ustanovitve podjetje zagovarja okolju prijazno tiskanje; z oblikovanjem edinstvene tehnologije ECOSYS leta 1992, pa tudi v praksi dokazuje neomajno zavezanost varovanju okolja. Kyocera je, s sprejetjem ukrepov za zavestno zmanjšanje nastajanja odpadkov in zmanjšanje porabe energije naprav za tiskanje, v panogo uvedla okoljsko ozaveščenost. Inovativna tehnologija ECOSYS je bila namreč zasnovana tako, da združuje koncepte ekologije, ekonomije in sistemov, ki združujejo ključni cilj vsake organizacije -rešiti potrebe po upravljanju z dokumenti z eno napravo.

Tiskalniki ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn in ECOSYS P3155dn se ponašajo z visoko produktivnostjo in beležijo do 13 % boljše čase izpisa prve kopije od svojih predhodnikov. Zasluge za izboljšanje lahko pripišemo novemu poligonskemu krmilniku motorja. Dodatna prednost in korist za uporabnike pa je združljivost naprav s tremi vrstami tonerja.

Kot pri vseh napravah ECOSYS, je Kyocera tudi v sisteme teh naprav skrbno integrirala okolju prijaznejše nastavitve in celotno zasnovo za spodbujanje trajnosti, s čimer je še zmanjšala vpliv na okolje. Enote ne vsebujejo kartuš in so izdelane iz sestavnih delov z dolgo življenjsko dobo, kar zmanjšuje zahtevnost proizvodnjih postopkov in vzdrževanja. Občutno nižja poraba energije bo pomagala podjetjem, ki se trudijo znižati stroške, povezane s tiskanjem dokumentov. Okolju prijazne lastnosti Kyocerinih naprav pa zaokrožuje okolju prijazna embalaža iz celuloze.

Kyocerini gonilniki že prinašajo možnost šifriranja podatkov. Nove naprave pa s pomočjo funkcije Data Security Kit omogočajo dodatne možnosti kakovostne in varne hrambe podatkov. Tako bodo podatki kodirani še preden jih bo naprava zapisala na svoj disk. Nova lastnost omogoča uporabnikom nov priročen način za zaščito zaupnih dokumentov in drugih pomembnih podatkov.

"V Kyoceri resnično verjamemo v doseganje veličine. Zato si neprestano prizadevamo izboljšati in nadgraditi naše ključne proizvode, kot so na primer serija ECOSYS. Po zaslugi najnovejših izboljšav, ki so vgrajene v naprave ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn in ECOSYS P3155dn, lahko podjetja povečajo svojo učinkovitost upravljanja z izpisi in hkrati izboljšajo varnost podatkov in vpliv na okolje," je izjavil Nobuki Takada, generalni direktor oddelka Marketing Innovation Centre pri Kyocera Document Solutions Europe.

##

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2018, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,58 bilijona jenov (približno 14,9 milijarde USD). Kyocera se je uvrstila na seznam "Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19", ki ga izdaja Clarivate Analytics in je na Forbesovi lestvici največjih javnih delnic na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 612 mesto. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si