O-STA

Interactive Brokers Group predstavlja BET, LEARN, WIN

GREENWICH, Conn.--(BUSINESS WIRE)-- Posrednik pri stavah Interactive Brokers Group, Inc. (IEX: IBKR) bo milijon novih strank nagradil s kreditnimi točkami v vrednosti do 1.000 ameriških dolarjev za uporabo v njihovih novih igralnih računih. Udeleženci te promocije lahko kreditne točke prejmejo tako, da pretvorijo svoje dobitke, ki so jih zadeli na stavah prek izmenjave simuliranih športnih stav posrednika Interactive Brokers (Simulated Sports Betting Exchange).

Izmenjava se nahaja na sports.ibkr.com ali na mobilni programski aplikaciji IBKR Sports. Deluje kot simulirani, interaktivni trg, kjer lahko igralci kupijo, prodajo ali izmenjujejo stave za dejanske športne dogodke, vključno s tenisom, nogometom, bejzbolom, pozneje pa tudi z drugimi športi.

"Pričakujemo, da bo ta promocija morda pritegnila naše nove stranke ter stranke, ki bolj poznajo priljubljene športe kot finančne trge," je dejal Thomas Peterffy, predsednik Interactive Brokers.

"Naš namen je, da ljudi poučimo o verjetnostni naravi trgov, trgovanju in investiranju. To počnemo z izmenjavo simuliranih športnih stav, kjer vsak dobitek znaša 100 virtualnih točk. Igralec, ki oceni, da so možnosti za zmago ekipe recimo 40 odstotne, bo morda hotel vplačati stavo pri manj kot 40 ali jo prodati pri več kot 40. Ko se pojavi več informacij in se dogodek začne, se bodo te kvote spreminjale, cena stave pa bo začela nihati podobno kot cena delnice," je izjavil Peterffy.

"S sodelovanjem v tej promociji se bodo naši igralci poučili o naši platformi, kako trgovati in vlagati ter kako spremljati svoje finančno stanje - vse to, medtem ko se zabavajo. Stavimo, da bo veliko teh udeležencev nato preizkusilo tudi naš brezplačni, demo igralni račun ter bomo sčasoma tako pridobili veliko novih strank," je dodal.

Simulirane športne stave posrednika Interactive Brokers delujejo tako:

Prvih 2,2 milijona udeležencev, ki odprejo račun simulirane stave, bo imelo na računu 1.000 virtualnih ameriških dolarjev (ali enak znesek v virtualnih evrih ali funtih ali kanadskih dolarjih). Igralci bodo nato lahko uporabljali to virtualno valuto pri kupovanju (vplačevanju), prodaji (jemanju) stav in pri trgovanju s pogodbami simuliranih stav.

Vsaka zmagovalna pogodba simulirane stave bo vredna 100 virtualnih dolarjev (ali 100 virtualnih evrov ali funtov ali kanadskih dolarjev). Enako kot pri trgovanju z delnicami, obveznicami, opcijami in terminskimi pogodbami lahko pri izmenjavi simuliranih športnih stav igralci med seboj trgujejo s stavami, tako da dajejo ponudbe za specifični izid. Veljavne ponudbe bodo segale od 0,05 do 99,95 v virtualni valuti ter tako odražale igralčeve ocene verjetnosti izidov v odstotkih. Vsi virtualni dobitki se bodo prenesli na račune simuliranih stav, enako pa se bodo odbile tudi virtualne izgube. Virtualna provizija na pogodbo bo odšteta pri vsakem trgovanju, ki bo enaka manjši vrednosti od 1% zneska stave ali 100, kar je znesek simulirane stave. Igralci morda ne bodo imeli naenkrat odprte več kot tri stavne pogodbe za en dogodek, vendar pa se odprte stave lahko zaprejo, nove pogodbe pa se lahko kupijo ali prodajo neprekinjeno.

Dobitki pri simuliranih stavah se lahko pretvorijo v kreditne točke (nagrada) v vrednosti do 1.000 ameriških dolarjev, ki jih lahko nato igralci uporabijo v svojih igralnih računih posrednika Interactive Brokers. Takšna pretvorba se lahko opravi samo enkrat, igralci pa ne morejo prenesti ali dvigniti teh točk. Vse neuporabljene točke bodo samodejno zapadle po petih letih. Udeleženci hkrati tudi ne morejo polagati ali dvigovati z računov simuliranih stav.

Ves denar na teh računih je virtualen, neprenosljiv in nima nobene gotovinske vrednosti.

Če je stanje na virtualnem računu enako ničli, bo ta račun zaprt in isti igralec ne bo mogel odpreti novega računa simuliranih stav. Pogoji posrednika Interactive Brokers določajo odprtje igralnega računa.

Ta promocija je na voljo udeležencem, ki so stari nad 21 let in bivajo v primernih regijah. Nakupi ali plačila niso dovoljena ali potrebna, udeleženci pa ne morejo staviti, zmagati ali izgubiti z dejanskim denarjem. Osebe, ki so bili imetniki igralnega računa pri posredniku Interactive Brokers med 1. januarjem in 30. junijem 2019, niso upravičene do pretvorbe svojih dobitkov v kreditne točke. Promocija se bo zaključila 31. decembra 2020 ali ko se bodo razdelile vse nagrade. Oglejte si uradna pravila in vse pogoje na https://sports.ibkr.com/ibg/#/ext/rules

Najprej bomo dali na voljo 1.000 računov simuliranih stav osebam, ki so pred kratkim v sklopu testne skupine preizkusile naš brezplačni demo račun. Pričakujemo, da bo do četrtfinala Wimbledona vsak, ki je upravičen do odprtja računa simuliranih stav, to tudi storil.

Za več informacij obiščite: https://sports.ibkr.com

O Interactive Brokers Group, Inc.:

Podružnice Interactive Brokers Group zagotavljajo avtomatizirano izvajanje trgovanja in skrbništvo nad vrednostnimi papirji, blagom in valutami 24 ur na dan na več kot 125 trgih v številnih državah in valutah, od enega integriranega investicijskega računa IBKR do strank po vsem svetu. Oskrbujemo individualne vlagatelje, hedge sklade, lastniške trgovinske skupine, finančne svetovalce in nove posrednike. Štiri desetletja posvečanja tehnologiji in avtomatizaciji so našim strankam omogočila edinstveno in sofisticirano platformo za upravljanje svojih naložbenih portfeljev po najnižjih cenah, kot je pokazala letošnja februarska ocena poslovnega časopisa Barron's najboljših spletnih posrednikov. Prizadevamo si, da našim strankam zagotovimo ugodne cene izvajanja in ugodno trgovanje, orodja za upravljanje tveganj in portfelja, raziskovalne zmogljivosti in investicijske produkte, vse po nizkih cenah ali brez stroškov, ter jim tako omogočimo doseganje vrhunskih donosov na naložbe.



Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190701005765/en/

Kontakti

Za vlagatelje:

Interactive Brokers Group, Inc.: Nancy Stuebe, 203-618-4070

za medije:

Kalen Holliday, media@ibkr.com ali 203-913-1369.





Vir: Interactive Brokers Group, Inc.