O-STA

Mary Kay Inc. sponzor 34. velike letne konvencije Društva ameriških alumnov Medicine univerze na Filipinih

Sponzorstvo je najnovejše v nizu partnerstev med globalno kozmetično znamko in znanstveno in akademsko skupnostjo

DALLAS, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Mary Kay Inc., globalno kozmetično podjetje, vodilno na področju inovacij pri negi kože, nadaljuje svojo desetletja trajajočo podporo znanosti s sponzoriranjem 34. velike letne konvencije Društva ameriških alumnov Medicine univerze na Filipinih (UPMASA) v Dallasu. Na konferenci, ki je med 2. in 6. julijem potekala v Hotelu Fairmont, se je zbralo več kot 500 zdravnikov iz ZDA in Filipinov, ki so se pogovarjali o temah, ki pokrivajo vse od dermatologije do ortopedije in nevrologije.

UPMASA je neprofitna organizacija, ki nudi zdravstveno podporo in na Filipinih podpira izobraževanje na področju medicine. Ima 20 sekcij in člansko bazo več kot 2.000 zdravnikov večinoma iz ZDA in Filipinov, člani pa so tako delujoči zdravniki kot raziskovalci, akademiki v medicinskem izobraževanju in tisti, ki delajo v skupnostih.

"Počaščeni smo, da se udeležujemo dogodkov, kot je letna konvencija UPMASA in jih sponzoriramo, saj tako podpiramo tehnološki napredek in izobraževanje na področju zdravja in nege kože," je dejala Dr. Lucy Gildea, glavna znanstvenica v podjetju Mary Kay. "Zadovoljni smo, da bo naše sponzorstvo pomagalo podpreti humanitarna prizadevanja teksaške sekcije UPMASA v korist Centra za otroško zagovorništvo okrožja Johnson in Dallasovega kluba za punce in fante."

UPMASA podpira človekoljubne dejavnosti Kolidža medicine Univerze na Filipinih (UPCM) in Filipinske splošne bolnišnice (PGH). Organizacija pomaga pri projektu Cezij Inštituta za rak PGH z dobavo medicinskih pripomočkov za zdravljenje revnih pacientov, obolelih za rakom.

Na veliki konvenciji je Mary Kay tudi organizirala razstavo, kjer je predstavila svojo linijo izdelkov TimeWise® Miracle Set 3D® in pogled na znanost z vidika kozmetičnih izdelkov.

"Velikodušno sponzorstvo podjetja Mary Kay omogoča organizaciji UPMASA, da nadaljuje s podporo zdravstvu in izobraževanju na področju medicine tako na Filipinih kot v Severni Ameriki," je dejal Dr. Ponciano Cruz, predsednik velike letne konvencije UPMASA. "Prav tako nam pomaga uresničevati človekoljubne dejavnosti, kot so finančna podpora fakulteti, štipendije študentom medicine in fizična infrastruktura ter oprema prek Filipinske splošne bolnišnice."

O Mary Kay

Ko je Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki jim je uspelo prebiti stekleni strop, pred več kot 55 leti ustanovila svoje kozmetično podjetje, je imela tri cilje: da ponudi dobre priložnosti ženskam, izdeluje izdelke, ki se jim ne da upreti, in izboljšati svet. Te sanje so se razcvetele v multimilijonsko podjetje z milijoni neodvisnih prodajalk in prodajalcev v skoraj 40 državah. Mary Kay je predana raziskovanju znanosti v kozmetiki in izdelovanju najnaprednejše nege kože, lepotne kozmetike in prehrambenih dopolnil. S svojo fundacijo Mary Kay FoundationSM je podjetje do sedaj podarilo več kot 78 milijonov ameriških dolarjev za raziskovanje raka in varne hiše za žrtve družinskega nasilja. Vizija Mary Kay Ash še naprej sije v vsaki šminki. Več na www.marykay.com



Izvirno besedilo si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190707005049/en/

Kontakti:

Mary Kay Inc. poslovna komunikacija
marykay.com/newsroom
972.687.5332 ali media@mkcorp.com


Vir: Mary Kay Inc.